Thuisleven.com
Cartoonito Higlights juli 2023: Interstellar Ella, Alice & Lewis en meer...
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Ontdek samen met Cartoonito: Batwheels en Interstellar Ella

Ontdek samen met Cartoonito: Batwheels en Interstellar Ella

Welkom in een opwindende wereld vol avonturen en ontdekkingen! Dit najaar brengen Cartoonito’s nieuwste series, Batwheels en Interstellar Ella, dagelijks plezier en verbeelding voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu geïnteresseerd bent in misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden, of je wilt de grenzen van het universum verkennen met een zevenjarig meisje genaamd Ella, Cartoonito heeft voor ieder wat wils. Deze geanimeerde series combineren humor, opwinding en waardevolle lessen over teamwork en vriendschap, en ze brengen een lach op het gezicht van jonge kijkers terwijl ze onvergetelijke avonturen beleven. Mis de nieuwe afleveringen van Batwheels en Interstellar Ella niet, elke dag om 16:30 uur en 15:30 uur op Cartoonito. Stap in en maak je klaar voor een geweldige rit!

Batwheels vanaf 20 november elke dag om 16:30 uur

Stap in en maak je klaar voor een spannend avontuur met de Batwheels! In deze geanimeerde serie spelen misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden de hoofdrol, en ze brengen niet alleen humor en opwinding, maar ook waardevolle lessen over teamwork en vriendschap.

Elk voertuig heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en vaardigheden, en samenwerken ze met bekende helden om Gotham City te redden. Met levendige animaties biedt Batwheels een perfecte mix van entertainment en educatie voor jonge kijkers, waardoor ze een avontuurlijke rit beleven vol plezier en onvergetelijke lessen.

Interstellar Ella vanaf 6 november elke dag om 15:30 uur

In de verre toekomst verkent een vrolijk zevenjarig meisje genaamd Ella haar grenzen in een speeltuin vol sterren, genaamd ‘De Melkweg’. Ella is een meisje met heldere ogen, gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie. Ze zal niet stoppen voordat ze alles heeft ontdekt wat het universum te bieden heeft. Ella, een natuurlijke leider, verkent samen met haar beste vrienden Slippy en Madhu (twee ruimtewezens) opwindende nieuwe werelden en voert verbazingwekkende activiteiten uit die nog nooit eerder zijn vertoond, zoals surfen op supernova’s, reizen op kometen en racen op maanscooters rond de ringen van Saturnus.

Win

Thuisleven mag een pakketje verloten onder de deelnemers met daarin:

  • Cartoonito rugtas
  • Batwheels placemats
  • Batwheels totebag
  • Batwheels sticker book
  • Batwheels sunshade
  • Looney Tunes sleuterhanger
  • Tom & Jerry USB
  • Scooby plush

Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 21-11-2023.

Lees ook:

Welk avontuur ga jij volgen?

Foto’s en tekst: Media Tornado

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

55 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics