Cartoonito Higlights juli 2023: Interstellar Ella, Alice & Lewis en meer...
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Ontdek samen met Cartoonito: Batwheels en Interstellar Ella

Ontdek samen met Cartoonito: Batwheels en Interstellar Ella

Welkom in een opwindende wereld vol avonturen en ontdekkingen! Dit najaar brengen Cartoonito’s nieuwste series, Batwheels en Interstellar Ella, dagelijks plezier en verbeelding voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu geïnteresseerd bent in misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden, of je wilt de grenzen van het universum verkennen met een zevenjarig meisje genaamd Ella, Cartoonito heeft voor ieder wat wils. Deze geanimeerde series combineren humor, opwinding en waardevolle lessen over teamwork en vriendschap, en ze brengen een lach op het gezicht van jonge kijkers terwijl ze onvergetelijke avonturen beleven. Mis de nieuwe afleveringen van Batwheels en Interstellar Ella niet, elke dag om 16:30 uur en 15:30 uur op Cartoonito. Stap in en maak je klaar voor een geweldige rit!

Batwheels vanaf 20 november elke dag om 16:30 uur

Stap in en maak je klaar voor een spannend avontuur met de Batwheels! In deze geanimeerde serie spelen misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden de hoofdrol, en ze brengen niet alleen humor en opwinding, maar ook waardevolle lessen over teamwork en vriendschap.

Elk voertuig heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en vaardigheden, en samenwerken ze met bekende helden om Gotham City te redden. Met levendige animaties biedt Batwheels een perfecte mix van entertainment en educatie voor jonge kijkers, waardoor ze een avontuurlijke rit beleven vol plezier en onvergetelijke lessen.

Interstellar Ella vanaf 6 november elke dag om 15:30 uur

In de verre toekomst verkent een vrolijk zevenjarig meisje genaamd Ella haar grenzen in een speeltuin vol sterren, genaamd ‘De Melkweg’. Ella is een meisje met heldere ogen, gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie. Ze zal niet stoppen voordat ze alles heeft ontdekt wat het universum te bieden heeft. Ella, een natuurlijke leider, verkent samen met haar beste vrienden Slippy en Madhu (twee ruimtewezens) opwindende nieuwe werelden en voert verbazingwekkende activiteiten uit die nog nooit eerder zijn vertoond, zoals surfen op supernova’s, reizen op kometen en racen op maanscooters rond de ringen van Saturnus.

Win

Thuisleven mag een pakketje verloten onder de deelnemers met daarin:

  • Cartoonito rugtas
  • Batwheels placemats
  • Batwheels totebag
  • Batwheels sticker book
  • Batwheels sunshade
  • Looney Tunes sleuterhanger
  • Tom & Jerry USB
  • Scooby plush

Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 21-11-2023.

Lees ook:

Welk avontuur ga jij volgen?

Foto’s en tekst: Media Tornado

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

55 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics