Thuisleven.com
Maak je eigen Halloween slijm-bingo.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Halloween > Maak je eigen Halloween slijm-bingo

Maak je eigen Halloween slijm-bingo

Onze dochter is in mei jarig, maar door omstandigheden hebben we haar kinderfeestje maar niet gevierd. Laatst vroeg ze er ineens om, aangezien klasgenoten wel feestjes gaven, en toen besloten we plots dat haar kinderfeestje een Halloween party zou worden. We organiseerden een Halloween slijm-bingo, maakten een kerkhof-cake en hadden in plaats van taart bij aankomst een heuse chocolade fontein opgezet met allemaal (on)gezonde lekkernijen. Dat bleek een daverend succes! In deze blog verklap ik het geheim van onze slijmerige bingo. De moeite waard om te lezen dus!

Maak je eigen Halloween slijm-bingo.

Halloween slijm-bingo

Dit slijm maken is makkelijker dan makkelijk. Neem een grote pan en leeg hier een volledig pak maïzena in en een volledige fles afwasmiddel in groene kleur. Meng het goed door elkaar zodat er geen klonten ontstaan. Voeg eventueel water toe om het wat losser te maken.

Neem een aantal lege surprise eieren of neem een paar balletjes en schrijf hier een getal op. Eerst speel je voor 1 volle rij, daarna voor 2 volle rijen, dan 3 volle rijen, dan 4 volle rijen en vervolgens de volle kaart. Zodra iemand bingo roept mag er gegrabbeld worden in de pot met slijm. De cijfers op de eieren of balletjes gaat gepaard met de cijfers op de cadeaus. Van te voren weet niemand dus wat hij of zij gaat winnen.

Maak je eigen Halloween slijm-bingo.

Lees ook:

Vieren jullie Halloween?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics