Thuisleven.com
Ruby Kieuwmans - Tiener met Tentakels, een verbluffend onderwateravontuur.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Ruby Kieuwmans – Tiener met Tentakels, een verbluffend onderwateravontuur

Ruby Kieuwmans – Tiener met Tentakels, een verbluffend onderwateravontuur

Wikkel jezelf en je gezin in het zachtste fleece-dekentje en ga mee op een avontuurlijke duik met Ruby Kieuwmans in de bruisende wateren van de middelbare school.

Deze betoverende film van DreamWorks Animation onthult het verhaal van Ruby, een bedeesde tiener die tot haar verbazing ontdekt dat ze behoort tot een koninklijke familie van mythische kraken. Haar taak: haar school beschermen tegen kwaadwillige zeemeerminnen die vastbesloten zijn om de wereldzeeën te onderwerpen. Maar dat is geen sinecure als je ook nog moet worstelen met huiswerk, je prille liefde en een overbezorgde moeder.

“Ruby Kieuwmans – Tiener met Tentakels” is een hilarische, hartverwarmende komedie met een schitterende cast stemacteurs, waaronder Tina de Bruin, Roosmarijn Wind, Karin Boemen, Edwin Jonker, Carolien Spoor en Erik van Muiswinkel. Het is een film voor het hele gezin, die je laat zien dat de kracht van een held soms diep verborgen ligt.

Vanaf 11 oktober kun je “Ruby Kieuwmans – Tiener met Tentakels” op Blu-ray, DVD en Video on Demand bekijken!

SYNOPSIS

Stort je in de turbulente wereld van de middelbare school met deze hartverwarmende actiekomedie over Ruby, een verlegen tiener die ontdekt dat ze behoort tot een lange lijn van krakenkoninginnen. Haar bestemming als bewaker van de zeven zeeën blijkt groter dan ze ooit had kunnen dromen. Het is al lastig genoeg voor Ruby om te leren hoe ze een almachtig zeewezen moet zijn, maar tot overmaat van ramp ontdekt ze dat haar nieuwe populaire vriendin, Chelsea, in het geheim een zeemeermin is!

Zeemeerminnen en kraken strijden al eeuwenlang om de heerschappij over de oceaan, maar Chelsea is aan land gekomen om een einde te maken aan dat eeuwenoude conflict. Wanneer Chelsea haar echter verraadt, moet Ruby haar ware aard accepteren en groots handelen om haar dierbaren te beschermen.

Informatie

Ruby Kieuwmans – Tiener met Tentakels
Releasedatum: 11 oktober 2023
Kijkwijzer: 6
Speelduur: 91 minuten
Genre: Kinderen & Familie | Animatie

Ruby Kieuwmans - Tiener met Tentakels, een verbluffend onderwateravontuur.

Win

Thuisleven mag één Blu-Ray verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 10-11-2023.

Lees ook:

Welke film wil jij nog gaan kijken?

#spon *affiliate #ad

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

39 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics