Thuisleven.com
Scarygirl de spannende animatiefilm over familie, vriendschap en liefde.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Bioscoop > Scarygirl de spannende animatiefilm over familie, vriendschap en liefde

Scarygirl de spannende animatiefilm over familie, vriendschap en liefde

Deze herfst brengt Just Entertainment de animatiefilm ‘Scarygirl’ naar Nederland. Deze Australische film, gebaseerd op de gelijknamige striproman van schrijver en kunstenaar Nathan Jurevicius, staat geheel in het teken van Scarygirl. Dit bijzondere verhaal is ontstaan vanuit Jurevicius’ diepe genegenheid voor zijn eigen dochter ‘Arkie’. En heeft als doel te laten zien wat het betekent om deel uit te maken van een familie. Welke vorm die ook aanneemt. De film, mede geproduceerd door niemand minder dan John Stevenson, de regisseur van ‘Kung Fu Panda‘, zal in Nederland in een Nederlandse versie worden uitgebracht.

Scarygirl de spannende animatiefilm over familie, vriendschap en liefde.

Scarygirl

In ‘Scarygirl’ volgen we het avontuur van het moedige meisje Arkie en haar vader Blister. Ze gaan samen op een afgelegen schiereiland wonen. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de unieke gave om leven te herstellen. Hun wereld wordt echter bedreigd door een mysterieus fenomeen: een onverklaarbaar verlies van zonlicht. In hun toewijding proberen Arkie en haar vader wanhopig de planten en bloemen in leven te houden. Maar wanneer haar vader ontvoerd wordt door premiejagers en meegenomen naar de ‘Stad van het Licht’, staat Arkie voor de uitdaging om haar diepste angsten te overwinnen en voor de allereerste keer haar vertrouwde omgeving te verlaten.

Blister wordt gevangen gehouden door de enigmatische Dokter Maybee, die de krachten van Blister wil misbruiken om zijn eigen perfecte wereld te creëren. Met de onvoorwaardelijke steun van Bunniguru en Egg, twee bijzondere vrienden, zet Arkie alles op alles om haar vader te redden en de duistere krachten die de stad beheersen te trotseren. Zal het Arkie lukken om haar vader te bevrijden en daarmee haar wereld te redden?

Scarygirl de spannende animatiefilm over familie, vriendschap en liefde.

Informatie

Scarygirl
Releasedatum: 11 oktober 2023
Kijkwijzer: 6 jaar, angst 
Speelduur: 90 minuten

Win

Thuisleven mag 4 entreekaarten voor de voorpremière van de film op 4 oktober in het Ketelhuis, inclusief popcorn en een drankje, verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welk boek je wilt winnen en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 29-09-2023.

Lees ook:

Ga jij graag naar de bioscoop?

Foto’s: ‘Scarygirl’

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics