Thuisleven.com
Ontspannen televisie kijken met de Highlights oktober 2023.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Ontspannen televisie kijken met de Highlights oktober 2023

Ontspannen televisie kijken met de Highlights oktober 2023

In de snelle en veeleisende wereld waarin kinderen opgroeien, worden ze vaak overspoeld door activiteiten, schoolwerk en sociale verplichtingen. Er lijkt altijd wel iets te doen te zijn, van huiswerk maken tot buitenspelen en naschoolse activiteiten. In dit drukke schema kunnen kinderen, net als volwassenen, af en toe behoefte hebben aan een welverdiende pauze, en er is niets mis met op de bank ploffen en te ontspannen voor de televisie.

Televisie, op een verantwoorde manier beheerd, kan een waardevolle vorm van ontspanning en vermaak bieden voor kinderen. Het stelt hen in staat om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en zich te verliezen in spannende verhalen, educatieve programma’s of kleurrijke tekenfilms. Het kan een moment van rust zijn, waarin ze even helemaal tot zichzelf kunnen komen.

Bovendien kan tv-kijken een gelegenheid zijn voor gezinsbinding. Samen op de bank zitten en een favoriete show delen, kan kostbare momenten van verbondenheid creëren tussen ouders en kinderen. Het biedt een kans om te praten over wat ze zien, vragen te stellen en meningen uit te wisselen, wat de communicatie en het begrip kan bevorderen.

Dus, af en toe die pauzeknop indrukken, op de bank ploffen en ontspannen voor de tv kan een waardevolle en welkome afwisseling zijn voor kinderen. Het draagt bij aan hun welzijn, ontspanning en de versterking van familiebanden.

Ivandoe

Lancering van seizoen vier van ‘De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe’! 
Volg de epische avonturen van prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert, tijdens het grootste avontuur van hun leven. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer! In de nieuwste afleveringen reizen ze door het ondergrondse koninkrijk van de Ogers.
 
Vanaf 9 oktober, kan je elke dag mee op avontuur met De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe om 20.00 uur op Cartoon Network.

Total Dramarama

Er wachten nieuwe grappige avonturen op je in je favoriete kinderdagverblijf! Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen en flashbacks. Bekijk de lancering van nieuwe afleveringen van Total Dramarama elke werkdag om 16.00 uur op Cartoon Network!

Bugs Bunny

En markeer 9 oktober in je agenda. Dan begint de Bugs Bunny Bouwers-serie met nieuwe afleveringen om 16:00 uur op Cartoonito. In de tussentijd, kunnen kinderen hun eigen Looney avontuur beleven in huis met het Post-it ABC-spel. Veel plezier met het verkennen van letters en woorden terwijl je creativiteit viert!

Win

Thuisleven mag van Media Tornado een leuk pakketje verloten met daarin een Ivandoe notebook, Ivandoe popsocket, Ivandoe schatkaart en Ivandoe stickers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welk boek je wilt winnen en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 13-10-2023.

Lees ook:

Kijk jij televisie?

Foto: Media Tornado

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics