Selecteer een pagina

Welkom bij de Cartoonito Highlights juli 2023! Deze maand belooft een buitengewone reis door het universum en betoverende avonturen in Wonderland. Laten we eens kijken naar de opwindende programma’s die je niet mag missen!

Interstellar Ella – Vanaf 10 juli tot 16 juli – Elke dag van 06:00 tot 21:00 uur

Maak je klaar voor een grenzeloos avontuur met Interstellar Ella! Ella, een zevenjarig meisje met een onverzadigbare nieuwsgierigheid, verkent met haar vrienden Slippy en Madhu de spectaculaire speeltuin genaamd ‘De Melkweg’. Van surfen op supernova’s tot racen op moon scooters rond de ringen van Saturnus, Ella en haar team zullen je meenemen naar adembenemende werelden die nog nooit eerder zijn ontdekt. Mis deze intergalactische marathon niet!

Alice & Lewis – Vanaf 24 juli – Elke dag om 15:00 uur

Betreed het betoverende Wonderland met Alice & Lewis! Alice, een zesjarig meisje met een magische sleutel, en haar beste vriend Lewis, een pratend wit konijn, beleven dagelijks wonderbaarlijke avonturen in dit magische land. Ontmoet de excentrieke personages zoals de Koningin, Chester de kat en Tweedle-Dum en Tweedle-Dee terwijl Alice en Lewis samen de mysteries van Wonderland verkennen. Maak je klaar voor een feestje vol verwondering en verbeelding!

Cartoonito Higlights juli 2023: Interstellar Ella, Alice & Lewis en meer...

Thomas de Stoomlocomotief – Vanaf 26 juni – Elke dag om 16:30 uur

Stap aan boord van de trein naar plezier met Thomas de Stoomlocomotief! Thomas en zijn vrienden zijn terug en hebben nog nooit zoveel energie gehad. Het eiland Sodor bruist van de opwinding terwijl onze geliefde stoommachines nieuwe avonturen beleven, nu verrijkt met muzikale elementen. Mis de nieuwste afleveringen niet, die vanaf 26 juni om 16:30 uur worden uitgezonden. Het wordt een rit vol vriendschap, plezier en stoomkracht!

Cartoonito Higlights juli 2023: Interstellar Ella, Alice & Lewis en meer...

Batwheels – Nu te zien

Voor de kleine superhelden is er goed nieuws! Batwheels zijn gearriveerd en staan klaar om Gotham City te verdedigen. Deze misdaadbestrijdende voertuigen nemen je mee op een hilarisch en actievol avontuur terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork en vriendschap. Kijk hoe ze hun weg banen door spannende situaties en het kwaad bestrijden, allemaal terwijl ze onderweg waardevolle levenslessen leren. Mis Batwheels niet, een geanimeerde serie vol actie en plezier!

Dit waren de Cartoonito highlights juli 2023. Of je nu op reis gaat door de ruimte met Interstellar Ella, avonturen beleeft in Wonderland met Alice & Lewis, geniet van de stoomkracht van Thomas de Stoomlocomotief, of je favoriete voertuigen in actie ziet in Batwheels, er is voor elk kind iets spannends te beleven. Zorg ervoor dat je je wekker zet, je gordel vastmaakt en je klaar maakt voor eindeloos plezier en verbeelding op Cartoonito!

Cartoonito Higlights juli 2023: Interstellar Ella, Alice & Lewis en meer...

Lees ook:

Wat gaan jullie kijken?

Geverifieerd door ExactMetrics