Gloednieuwe komische serie Hero Inside vanaf 20 januari te zien op Cartoon Network.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Ontdek het in de splinternieuwe superheldenserie ‘Hero Inside’

Ontdek het in de splinternieuwe superheldenserie ‘Hero Inside’

Wat gebeurt er wanneer stripfiguren tot leven komen? Ontdek het in de splinternieuwe superheldenserie ‘Hero Inside’ op Cartoon Network! Wanneer striptekenaar Scott plotseling verdwijnt, laten alleen de honderd stripboeken die hij heeft getekend, zich achter op de plek van zijn verdwijning. Deze stripboeken verspreiden zich door de stad San Francisco en belanden uiteindelijk in handen van de 13-jarige dagdromer Mike en zijn vrienden.

Crying Man

Mike ontdekt het stripboek ‘Crying Man’ van Scott. Terwijl hij het leest, spreekt hij hardop de woorden “Crying Man” uit, waarna de held ‘Crying Man’ plotseling uit het boek tevoorschijn komt. Niet alleen ‘Crying Man’, maar overal in de stad verschijnen helden uit Scott’s stripboeken wanneer hun naam hardop wordt genoemd. Door de verspreiding van Scott’s stripboeken door de stad beginnen er al snel vreemde situaties te ontstaan.

In de stad worden helden gezien die werken op een boerderij, huishoudelijke taken uitvoeren of zelfs betrokken zijn bij diefstal en gevechten. De helden in deze serie hebben echter geen superkrachten zoals Superman of Thor. Ze zijn een beetje anders en uniek. Ze zijn onvolmaakt en lijken soms vooral erg menselijk… Zullen we ooit begrijpen wat deze buitengewone maar imperfecte superhelden drijft?

Volg Mike, zijn beste vriend Nick, zijn crush Lucy en stripfanaat Dirk O terwijl ze door de chaos navigeren die wordt veroorzaakt door de levende superhelden. Elke aflevering ontrafelt beetje bij beetje het mysterie van Scott’s verdwijning en de oorsprong van de levende helden.

Wat gebeurt er als striphelden tot leven komen? Ontdek het op Cartoon Network in de gloednieuwe superheldenserie ‘Hero Inside’!

Hero Inside

“HERO INSIDE” is geschreven en geproduceerd door Million Volt Animation Studios, met CJ ENM, Tencent Video en YGG Global als co-producenten. DeAPlaneta Entertainment vertegenwoordigt de serie in Europa en Latijns-Amerika.

MEANG Joo-gong is de regisseur, het verhaal is geschreven en bewerkt door Jake Goldman, de schrijver achter de Cartoon Network-serie The Powerpuff Girls, en de co-schrijvers zijn Nick Watson, bekend van zijn werk aan de hitserie Final Space, en Jesse Goldman, erkend voor zijn werk bij Comedy Central.

Bekijk Hero Inside en ontdek de grenzen van de verbeelding met enkele van de gekste helden ooit. Vanaf zaterdag 20 januari op Cartoon Network.

Lees ook:

Welke series kijken jullie graag?

Foto’s: Cartoon Network
#persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics