Thuisleven.com
Buurman en Buurman, Bakken en Grillen
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Buurman en Buurman, Bakken en Grillen

Buurman en Buurman, Bakken en Grillen

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun nieuwste bioscoopfilm Buurman & Buurman– Bakken en Grillen.

Buurman en Buurman, die kennen we wel. We lagen al krom van het lachen bij hun avonturen in Buurman en Buurman Winterpret . Nu zijn ze terug met hun film over bakken en grillen, wat zou er nu allemaal weer mis gaan? En nog leuker, hoe gaan ze het allemaal oplossen?

Buurman en Buurman, Bakken en GrillenIn deze compilatiefilm gaan de Buurmannen aan de slag in hun tuintjes en keukentjes om te bakken, te BBQ-en en te grillen. Voor ons betekent dat kijken, lachen en gillen. Eens kijken hoe de buurmannen hun creativiteit gebruiken om koekjes en brood te bakken en hoe je je hoofd koel houdt terwijl het buiten snik heet is. De gemakkelijkste dingen maken ze moeilijk op hun manier, maar ze komen er altijd uit.

Heet, heter, heetst

Terwijl we hier een tot nu toe zeer milde winter ingaan, zitten Buurman en Buurman in hun warme tuintjes. Ze willen BBQ-en en grillen en maken zelfs ijs! Ze bedenken van alles om de zomer door te komen. In 60 minuten wordt je weer meegenomen in hun avonturen en loopt t water je in de mond. Want wie heeft er nu geen zin in een heerlijk vers gebakken broodje?

Buurman en Buurman, Bakken en Grillen

De langere filmpjes worden, net als in Winterpret, steeds vergezeld door korte grapjes. Al 45 jaar mogen we genieten van de avonturen van Buurman en Buurman.  De stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen brengen de karakters tot leven.

Filminformatie

Buurman en Buurman- Bakken en Grillen
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: +/- 60 minuten
De filmvertoning en bijbehorende première zijn uitgesteld tot nader order

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Wat lijkt mij dit een leuke film om samen met mijn kleinzoon er lekker van te genieten. Als buurman en buurman op tv komt kan hij er al zo heerlijk van genieten. Nu maar hopen dat het nare corona virus gauw voorbij gaat en alles weer een beetje normaal word en de bioscopen weer op kunnen en wij weer van alles kunnen genieten!!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics