Thuisleven.com
Het Telekids Familie Feest, in één woord genieten!
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Het Telekids Familie Feest, in één woord genieten!

Het Telekids Familie Feest, in één woord genieten!

Op uitnodiging van Van Hoorne Entertainment mochten wij naar Het Telekids Familie Feest en wat was het een geweldig feest!

Telekidsplein

Een uur voordat het feest begint, is het Telekidsplein geopend. Daar zijn verschillende dingen te doen, zoals in een treintje rijden en in de draaimolen. Maar je kan ook op de foto met je favoriete tv-held. Zo hebben wij Brandweerman Sam, Cloe (voor Cloe’s Toverkast),  Lego Ninjago & Nexo Nights, en de Super Wings ontmoet. Helaas voor onze oudste net te laat voor het fotomoment met Super 4 van Playmobil, maar hij kreeg nog een high-five toen Alex wegliep, dat vond hij super! Ook was er nog een minishow met Thomas de Stoomlocomotief, nadat deze was afgelopen gingen wij op zoek naar onze plaatsen. Alles wordt duidelijk aangegeven, terwijl ik even op onze kaarten keek, waar wij moesten gaan zitten werd ik gelijk aangesproken door een crewmember die onze stoelen aanwees. Het is erg duidelijk en ze zijn zeer behulpzaam.

Het concert

Een kwartier voordat het concert begint, start de Telekids Musicalschool. Wat een gezelligheid gelijk, er werd een dansje aangeleerd en de meiden stonden enthousiast mee te doen. Het concert begint, wat een spetterende show, met Wardo Wonder die een leuke truc laat zien, maar niet helemaal goed gaat en dan Hans & Grietje nodig heeft om het feest compleet te maken. Natuurlijk wordt de hulp van het publiek in geroepen en is het een leuke interactieve show! De kinderen hebben getoverd, gedanst en gezongen! Wat was het genieten, de show/concert was veel te snel voorbij volgens de kids.

Boerderijplein

Na het spetterende concert ging het Boerderijplein open. Hier kon je schminken, pony rijden, traptractor rijden en bij een echte kinderboerderij kijken. Je kan daar verschillende dieren aaien zoals, alpaca, lama, schapen, geiten en ezels. Ook kan je nog Fien & Teun ontmoeten en Bart & Bibi van de Biba boerderij. Er waren nog meer activiteiten, maar wij hadden gewoon tijd te kort, zo leuk vonden ze het overal.

De Telekidsparade

Ook is er nog een Telekidsparade met alle televisie helden die voorbij komen. Er werd duidelijk gezegd waar de parade voorbij kwam en zo had iedereen een mooi plekje. Alle bekende tv helden deden mee in de parade. Dit was voor de kinderen echt genieten, je helden komen dan echt heel dichtbij!

In één woord wij hebben: GENOTEN!

Zeker een aanrader, voor de show van maandag (2de pinksterdag) zijn nog kaartjes, dus wil je nog iets leuks met de kids doen, dit is een aanrader!

Lees ook:

* Marjo is uitgenodigd voor het Telekids Familiefeest*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics