Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Familievoorstelling Roodkapje

Familievoorstelling Roodkapje

Stap uit de drukte van alledag en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van familievoorstellingen! Of je nu jong of oud bent, er is iets magisch aanwezig in deze bijzondere vorm van theater die speciaal is gemaakt om hele families te vermaken. Van kleurrijke decors tot boeiende verhalen en energieke uitvoeringen, familievoorstellingen bieden een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een gezamenlijk avontuur.

Roodkapje

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig, en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Cast:

Hans Langhout – partner van Jacques D’Ancona
Thomas Kuipers – komt uit Amsterdam
Kylian de Rooij uit – komt Amsterdam
Annebeth Moolenburgh – komt uit Amsterdam
Marieke Goemans
Sanne Franssen

Vind hier meer over de voorstelling van Roodkapje.

Lees ook:

Welk sprookje is jouw favoriet?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics