Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Familievoorstelling Roodkapje

Familievoorstelling Roodkapje

Stap uit de drukte van alledag en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van familievoorstellingen! Of je nu jong of oud bent, er is iets magisch aanwezig in deze bijzondere vorm van theater die speciaal is gemaakt om hele families te vermaken. Van kleurrijke decors tot boeiende verhalen en energieke uitvoeringen, familievoorstellingen bieden een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een gezamenlijk avontuur.

Roodkapje

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig, en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Cast:

Hans Langhout – partner van Jacques D’Ancona
Thomas Kuipers – komt uit Amsterdam
Kylian de Rooij uit – komt Amsterdam
Annebeth Moolenburgh – komt uit Amsterdam
Marieke Goemans
Sanne Franssen

Vind hier meer over de voorstelling van Roodkapje.

Lees ook:

Welk sprookje is jouw favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics