Thuisleven.com
AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren

AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren

Na bijna twee weken Rome, waar veel oudheid te zien is, wilden we bij thuiskomst toch graag iets gaan doen dat in het teken stond van de kinderen. En dan met name iets waarbij de kinderen konden rennen en spelen. Na wat wikken en wegen besloten we om naar de Julianatoren te gaan. Als kind zijnde ben ik hier eens geweest en heb daar leuke herinneringen aan over gehouden.

Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren is een pretpark dat gericht is op (kleine) kinderen. Je moet hierbij denken aan o.a. een carrousel, spookslot, botsauto’s, achtbaan, trampoline’s en glijbanen. Het park is niet groot qua opzet waardoor het overzicht goed behouden blijft. Eerst dachten we even dat we hier heel snel op uitgekeken zouden zijn en stiekem hadden we al plannen gemaakt om ’s middags nog even de tijd vol te shoppen in Apeldoorn. Echter was dat een gigantische inschattingsfout! Door de korte wachtrijen zaten de kinderen namelijk al snel in de attractie en voor we het wisten nog een keer en nog een keer… Uiteindelijk merkten we dan ook dat de kinderen hun eigen gang gingen. Wij hebben vervolgens een plekje uitgezocht waar de kinderen terecht konden als ze onze hulp nodig hadden. Zeker de jongste van 7 heeft hier een paar keer gebruik van gemaakt. De andere drie kinderen (bijna 9, 11 en bijna 13 jaar) mochten echter overal zonder problemen in en deden dat dan ook.

AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren

Een andere bezoeker vertelde me dat ze een abonnement hebben en om de 3 weken bij Julianatoren komt. Vanwege de lage kosten van een abonnement en de vele voordelen in het park voor kleine kinderen was dit een enorme winst. Maar waar ze nog wel het meest enthousiast over was was het feit dat ze elke keer weer nieuwe dingen zagen in het park. Daarop besloten wij wat rondjes te gaan wandelen in het park. En inderdaad er is zoveel meer te zien dan alleen de attracties! Overigens is er helemaal achteraan in het park een mooi stukje bos waar je ook heerlijk door heen kunt wandelen.

AFAS Sprookjesweken

Om het park net dat beetje extra glamour te geven is het park omgetoverd tot de AFAS sprookjesweken. Zo komt zaterdag 5 augustus Sneeuwwitje naar de Julianatoren. Behalve van de mini-musical met Sneeuwwitje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & JuliaSing-A- Long en Piano & Co. Het Apeldoornse kinderpretpark is tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met verschillende shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

34 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics