Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Buurman & Buurman Winterpret

Buurman & Buurman Winterpret

Buurman en Buurman, wie kent ze niet. De bezige klussers zijn er weer klaar voor deze keer in een compilatiefilm vol winteravonturen.
Kerstbomen opzetten, koekjes bakken en cadeautjes inpakken het zijn hele klussen voor de buurmannen. De sneeuw gooit af en toe roet in het eten of zorgt voor een heleboel pret. In zes afleveringen maken we de winter mee zoals alleen Buurman & Buurman winterpret die kunnen beleven.

Buurman & Buurman winterpret met sneeuw, ijs en gezelligheid

Terwijl de zomertijd net is ingegaan en we allemaal de winter weer achter ons gaan laten nemen Buurman en Buurman ons mee naar sneeuw, ijs en gezelligheid. Het zonnetje schijnt en ik zit naar een ijshockey wedstrijd te kijken die Buurman Pat probeert te volgen. Ondertussen is zijn Buurman Mat bevroren. Wat me meteen opvalt bij deze nieuwe Buurman en Buurman is de kwaliteit, hij is veel vloeiender dan de oudere filmpjes die ik kende. Maar de buurmannen zijn dan ook al sinds 1976 bezig en stopmotion heeft in die tijd niet stilgezeten.  De tv op de achtergrond van Buurman loopt heel mooi door en de Buurmannen zien er vloeiend uit. Hun materialen gaan ook met de tijd mee.

Dubbel liggen van het lachen

Ik lig weer dubbel van het lachen om sommige capriolen die ze uithalen. Uiteindelijk komt het met deze twee toch altijd wel weer goed, ze zijn heel inventief.  Worden nooit boos op elkaar als alles weer verkeerd loopt en eindigen altijd weer met hun kreet A je to. Tussen alle langere filmpjes zijn hele leuke mini filmpjes gemonteerd zonder een heel decor eromheen. Het geheel duurt een uurtje en dan zijn je lachspieren echt wel weer moe.

Wil jij deze compilatiefilm ook graag zien? Lees dan snel verder onder de trailer!

Lees ook: Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

18 reacties

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat… we elke keer weer in een deuk liggen.

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat hier in huis ook een fan is, hij wil de film heel graag zien.

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat mijn zoon helemaal gek is van de klunzigheid van buurman en buurman.

 • omdat wij hier in huis onze eigen pat en mat hebben, 7 en bijna 3, ze doen de leukste en meest vindingrijke dingen samen en ze zijn gek op buurman en buurman !!(mama vindt ze stiekem ook geweldig!!)

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat….mijn zoon een super fan van Buurman en Buurman is….Elke dag kijkt hij wel een filmpje op Youtube. Lekker thuis op de bank met popcorn en dan de hele film van Buurman en Buurman kijken 🙂

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat…. ik de gekke winteravonturen van de Buurmannen graag wil delen met de buurman tijdens een theekransje.

 • Ik beloofd had om naar de film van Buurman en Buurman te gaan in de bioscoop, met mijn kleinzoontjes, maar het is er helaas niet van gekomen, maar misschien kan ik het toch nog goed maken….

 • Ik hier thuis ook een stel buurmannen heb en ze graag nadoen en dat kan natuurlijk heel mooi in een thuisbioscoop!

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat we dan het partijtje van mijn zoontje Jelle op een leuke manier kunnen afsluiten (hij is eind juni jarig). Overdag lekker buiten in de tuin een hut bouwen/klussen en eind van de dag beentjes omhoog en met je vriendjes lekker Buurman en Buurman kijken.

 • …onze meiden (en papa haha) dol zijn op Buurman en Buurman! Ze liggen in een deuk.

  Gezellig met z’n allen op de bank film kijken met popcorn!

 • Ik wil graag een Pathé-thuis code van Buurman & Buurman winterpret winnen omdat wij eigenlijk nooit iets leuks met ons gezin kunnen doen. Ons zoontje vind buurman en buurman erg leuk dus dit zou geweldig zijn om te winnen. Ik ga jullie zoveel mogelijk delen, liken en taggen op alle social media

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics