Thuisleven.com
Kindvriendelijk restaurant- LUNO Kitchen te Hilversum
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Uit eten > Kindvriendelijk restaurant- LUNO Kitchen te Hilversum

Kindvriendelijk restaurant- LUNO Kitchen te Hilversum

Inmiddels wordt de jongste bijna vijf jaar en ervaren we dat het gemakkelijker wordt er op uit te trekken. Niet alleen naar speeltuin of pretpark, WIJ WILLEN ZELF OOK WEL EENS IETS. Al winkelend stuiten we op een bord van LUNO Kitchen: iedere zondag is de ‘LUNO Playground’ geopend van 14- 20 uur en kunnen de kinderen onder toezicht spelen, terwijl u geniet van een drankje, hapje of zelfs diner! Daar hebben wij wel oren naar en slaan deze informatie op tot een regenachtige zondag aanbreekt. De kinderen vliegen thuis tegen de muren op en vlak voordat WOIII aanbreekt beginnen wij te zingen: “Pak je jas, pak je tas, we gaan er weer op uit!”

LUNO Kitchen

Bij LUNO Kitchen aangekomen, valt direct op dat het restaurant breed opgezet is. Er is voldoende ruimtes tussen de verschillende soorten zitgelegenheden voor kinderwagens en lopend verkeer. Er zijn vaste bankjes, vierkante, ronde tafels en zelfs hoge krukken. Aan het raam, in een hoek met speelgoed, afgeschermd met plantenbakken of out in the open. Voor elk gezelschap wat wils. Er zijn niet alleen gasten met kinderen, ook jonge stelletjes, vijftig plussers en een groepje vrienden maken deel uit van het publiek. Wij gaan aan het raam zitten en we bestellen iets te drinken.

LUNO Playground

De meisjes beginnen al snel te wiebelen en ik vraag naar de LUNO Playground. Die is per brede, dichte trap met leuningen naast de toiletten gelegen te bereiken. Ik loop met de meisjes mee en boven bij het traphek aangekomen treffen we een allervriendelijkste medewerkster in een grote relaxruimte. We stellen ons voor en de meisjes gaan direct de eigen gang. Er is een glijbaan, er zijn spelletjes, een I-pad en meer. “Ik ben beneden”, mompel ik nog. En loop langs een magnetron en verschoonplek richting onze tafel.

Onze ervaring

Wij kunnen rustig een wijntje drinken en kletsen wat bij. De kinderen komen af en toe een slokje drinken halen of even laten zien wat ze gemaakt hebben. Het bedienend personeel slalomt handig om de kinderen heen. Het wordt langzaam donker buiten en de vraag: “Wat gaan we eten?” wordt gesteld. Eén blik op het kindermenu en de keuze is er reuze. Niet alleen patat met een kroket of poffertjes maar ook gewokte kipstukjes, een pasta en een snee brood behoren tot het assortiment. Dat is snel bekeken als de medewerkster aanbiedt een soort buffet voor de kinderen samen te stellen, met van alles wat. Wat een goed idee maar ik begon dit verslag met de opmerking: Wij willen zelf ook wel eens iets. De dinerkaart van LUNO Kitchen is uitgebreid en buiten de kaart om worden er wisselende gerechten bereid op de Big Green Egg. Ik, als echte vleeseter, besluit om eens een vegetarische Marokkaanse Tajine te bestellen. Wat achteraf een zeer goed idee bleek.

Als het diner uitgeserveerd wordt, haal ik de meisjes boven op. Ze krijgen van de medewerker een munt waarmee ze, als ze goed gegeten hebben, in de LUNO Playground een cadeautje mogen kiezen. Er wordt goed, smakelijk en vlot gegeten. “Mogen we weer naar boven?” is een goed teken en vooruit dan maar. Wij drinken in alle rust een kopje koffie als de meisjes geschminkt beneden komen voor het dessert: een ijsje natuurlijk! We lopen voldaan naar huis en hup pyjama aan en naar bed, want het is per ongeluk een beetje laat geworden ….

Informatie

LUNO Kitchen, heet tegenwoordig Roast Bar & Grill aan de Kerkbrink 2d te Hilversum, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is gelegen naast parkeergarage Gooische Brink. Het restaurant beschikt over een magnetron en verschoongelegenheid. Ideaal als afsluiting van een bezoek aan Museum Hilversum of Beeld & Geluid. Door de beschikbaarheid van drie vergaderruimtes is het restaurant ook geschikt voor bedrijven.

Lees ook:

Ga jij wel eens uiteten met kinderen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics