Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Kookboek > De lekkerste gerechten van je favo kookapps

De lekkerste gerechten van je favo kookapps

Een ieder die onze Instagrampagina volgt die heeft wel in de gaten dat er veel recepten worden bereid voor Thuisleven. Nu wordt het de hoogste tijd om eens uit de keukenkast te komen, want dat is allemaal het werk van Miranda. Ondergetekende houdt het graag bij snel, makkelijk en voedzaam. Hulde aan de kookapps, want het ontbreekt mij regelmatig aan inspiratie.

De onmisbare tools van keukenprinses Linda

Zoals gezegd houd ik het graag simpel. Wel eet ik graag met het seizoen mee. Daar gebruik ik heel handig de Groente- en Fruitkalender van Milieu Centraal voor. Op onze keukenkast prijkt de uitgeprinte kruidenwijzer om met zoveel mogelijk smaak maar zonder zout te koken. En inmiddels heb ik al een groot aantal kookapps op mijn telefoon gedownload. Door de Sim Only van Simyo kan ik deze apps overal openen en heb ik goed bereik. Of ik nu in de supermarkt sta te twijfelen of reeds hongerig in de keuken klaar om een menu uit mijn mouw te schudden.

Koken met aanbiedingen

Ik laat het denken graag aan anderen over. Zo ben ik dol op “Wat eten we vandaag?” Niet alleen om het gebrek aan inspiratie te compenseren, maar ook omdat er van de etenswaren die aanbieding zijn een recept wordt gedeeld. Hetzelfde geldt voor het Bonuskoken weekmenu van de concurrent. Ze komen het ook nog eens bij je thuis brengen als je dat wilt. Het lijkt wel verdacht veel op een maaltijdbox. Of het nog makkelijker kan? De hoogte tijd om deze aanbieders eens met elkaar te vergelijken. Net zoals je dat met Sim Only vergelijken zou doen. Of je haalt gewoon de krenten uit de pap.

Mijn favoriete gratis kookapps

  1. Koken met Aanbiedingen van Culy, dagelijks nieuwe recepten met gebruik van de aanbiedingen uit diverse supermarkten;
  2. Kitchen Stories, heel handig in gebruik van de vele foto’s en video’s;
  3. Gojee Food and Drink Recipe App draait juist alles om. Je kunt de ingrediënten (vergeten groenten) die je in huis hebt invoeren en dan rolt er een recept uit;
  4. Mijn Jumbo, met één druk op de knop staan de ingrediënten in je boodschappenlijst;
  5. Albert Heijn app, al is het Bonuskoken alleen op de site te vinden, de Allerhande recepten zijn erg veelzijdig.

Lees ook:

En het is een publiek geheim dat ik dol ben op verspakketten, want het gemak dient de mens. En mocht je digibeet zijn, dan hebben we op Thuisleven een groot aantal kookboeken gerecenseerd.

Wat zijn jouw favoriete kookapps?

Bron afbeelding: Pixabay

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics