Gratis verspakket LIDL
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een gratis verspakket

Spaar voor een gratis verspakket

Tegenwoordig bereid ik net als een echte keukenprinses graag een verspakket. Vooral de Couscous is hier favoriet. Op het gehakt (desgewenst) na is het verspakket compleet en staat er binnen onafzienbare tijd een heerlijke verse maaltijd op tafel. Voldoen we gelijk aan de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. Ik vind het vooral prettig dat de benodigde kruiden bijgevoegd zijn, want mijn kruidenkastje is niet echt ingericht met allerlei wereldkruiden.

Spaar voor een gratis verspakket

sparen voor een gratis verspakketHet assortiment is uitgebreid naar 11 Herfst verspakketten. Nieuw zijn de Bruine Bonensoep en de Rode Linzensoep. Er is een actie georganiseerd om een gratis verspakket bij elkaar te sparen. Het wordt nu zeer aantrekkelijk gemaakt om de andere soorten ook eens te bereiden. Ik neem mezelf voor om het erwtensoep verspakket dit weekend op het menu te zetten. Lekker na het voetballen en een middag buitenlucht bij Scouting.

Specifieke actievoorwaarden

Op alle verspakketten zit een spaarzegel en daarin vind je een spaarkaart. Met vier zegels ruil je de volle spaarkaart in voor een gratis verspakket. Deze actie loopt van 28-09-2020 t/m 01-11-2020. Volle spaarkaarten kunnen t/m 15 november 2020 ingeleverd worden. Op=op!

Gratis verspakket bij LIDL

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

9 reacties