Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een gratis verspakket

Spaar voor een gratis verspakket

Verspakket

Tegenwoordig bereid ik net als een echte keukenprinses graag een verspakket. Vooral de Couscous is hier favoriet. Op het gehakt (desgewenst) na is het verspakket compleet en staat er binnen onafzienbare tijd een heerlijke verse maaltijd op tafel. Voldoen we gelijk aan de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. Ik vind het vooral prettig dat de benodigde kruiden bijgevoegd zijn, want mijn kruidenkastje is niet echt ingericht met allerlei wereldkruiden.

Spaar voor een gratis verspakket

Het assortiment is uitgebreid met 10 Herfst verspakketten en er is een actie georganiseerd om een gratis verspakket bij elkaar te sparen. Het wordt nu zeer aantrekkelijk gemaakt om de andere soorten ook eens te bereiden. Ik neem mezelf voor om het erwtensoep verspakket dit weekend op het menu te zetten. Lekker na het voetballen en een middag buitenlucht bij Scouting.

Specifieke actievoorwaarden: Op alle verspakketten zit een spaarzegel en daarin vind je een spaarkaart. Met vier zegels ruil je de volle spaarkaart in voor een gratis verspakket. De spaaractie loopt van 30 september t/m 3 november 2019. Volle spaarkaarten kunnen t/m 17 november 2019 ingeleverd worden. Op=op!

Website: via LIDL

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

7 reacties