Remmen, George
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Remmen, George! (bekend van Peppa Big)

Remmen, George! (bekend van Peppa Big)

Peppa is een leuk, lief en stoer klein varkentje. Samen met haar broertje George, Mamma en Pappa Pig woont ze in een gezellig huisje. Peppa houdt erg van modderpoelen en avonturen, maar deze lopen gelukkig altijd goed af! George is het kleine broertje van Peppa. In het boekje “Remmen, George”, draait het eens niet om zijn grote zus maar beleeft hij zijn eigen avontuur.

Het verhaal

Peppa en George spelen buiten in de tuin van Opa en Oma Big. Opa heeft voor George een raceauto gemaakt met zijn lievelingscijfer. Hij zet zijn bril en helm op en stapt in zijn raceauto. Peppa telt af en George begint te trappen. Hij trapt zo hard dat hij wel heel erg snel gaat. Hij gaat sneller en sneller en rijdt recht op het zandkasteel af. Als dat maar goed gaat…

Remmen, George

Onze mening/ervaring

Als eerste valt natuurlijk op dat dit boek anders is vormgegeven dan andere boeken. Zo heeft niet alleen het boek een andere vorm, maar is het ook voorzien van wieltjes en een klittenband sluiting zodat het boek ook kan rijden. Elke pagina is voorzien van een mooie illustratie zoals we dat gewend zijn van Peppa Pig. Het verhaaltje zit goed in elkaar en zoals eerder gezegd draait het deze keer niet om Peppa. Toch komt ze er wel in voor en speelt ze een goede rol in het verhaal. Precies zoals dat gaat bij broers en zussen.

Informatie

Remmen, George!
Auteur: Neville Astley
Illustrator: Mark Baker
ISBN: 9789047860396
Leeftijd: 1-5 jaar
Uitgeverij: Big Balloon

Lees ook:

Kijken jouw kinderen wel eens naar de avonturen van Peppa Pig?

* Voor deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics