Thuisleven.com > Win(naar) > Kinepolis Emmen weer open na grootschalige renovatie met winactie (gesloten)

Kinepolis Emmen weer open na grootschalige renovatie met winactie (gesloten)

Emmense bioscoop schittert als nooit tevoren

Na een ingrijpende verbouwing van enkele maanden heeft Kinepolis Emmen een ware metamorfose ondergaan. Niet alleen prijkt er nu een Kinepolis logo op de gevel, ook het hele interieur heeft een nieuwe en frisse uitstraling. Kinepolis Emmen schittert hiermee als nooit tevoren aan één van de belangrijkste toegangswegen van de stad.

Op 5 maart vingen de werkzaamheden aan. Alle stoelen zijn vervangen en aangevuld met cosy seats. In deze stoelen kun je gezellig met twee personen plaatsnemen, heb je aan beide zijden een tafeltje en een haakje om je jas op te hangen. De hele bioscoop heeft nieuwe vloerbedekking en in de foyer is nieuw meubilair en verlichting geïnstalleerd.

Een speciale postermuur maken inzichtelijk welke films er draaien en welke worden verwacht. Tegelijk zijn de kassa’s vernieuwd en Automatische Ticket Machines (ATM’s) geplaatst om eenvoudig en snel tickets te kopen of printen. Een ander echt Kinepolis-element is een gloednieuwe, kleurrijke shop met – naast een uitgebreider assortiment – ook een groter popcorn en nacho-station.

Verbeterde veiligheid
Minder zichtbaar maar net zo belangrijk zijn de isolerende maatregelen om in de shop en foyer tocht te voorkomen en een investering in de brandveiligheidssystemen en vluchtwegen. Ook is er een verbeterd camerasysteem en een nieuwe personeelsruimte voor de medewerkers, zodat zij zich optimaal kunnen ontspannen in hun pauze.

Ultieme filmbeleving
De bioscoop in Emmen was al een tijd onderdeel van Kinepolis Group en straalt dat na de renovatie ook echt uit. Kinepolis staat voor kwaliteit en wil elke bezoeker de ultieme filmbeleving bieden. Naast de moderne faciliteiten dragen ook enthousiaste medewerkers bij aan een ideaal avondje uit.

Winactie

Wij mogen 2 bioskoopkaartjes weggeven van Kinepolis in Emmen. De kaartjes zijn voor een reguliere (2D) film zonder toeslagen zoals toeslagen zoals 3D, lange film, Cosy Seat, etc.
Wat moet je doen om kans te maken?
Laat in een reactie weten naar welke film jij graag wilt gaan en met wie en wie weet maak jij kans op een (romantisch) avondje uit.
Let op; als je gewonnen hebt laat je ons weten welke film je graag wilt bekijken en wanneer. Wij geven dit aan de bioscoop door en zij zullen dan de kaartjes klaar leggen bij de balie.

Wil je echt heel graag winnen dan kun je je kansen verhogen. Lees hieronder hoe je dat kunt doen. Dit is echter niet verplicht!
Als eerste kun je je kansen verhogen door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest. Voor elk kanaal dat je volgt krijg je één extra winkans.
Door reacties achter te laten op onze blog en/of social media kanalen krijg je ook extra winkansen (afhankelijk van hoe actief je hierin bent). Ook delen en taggen op Social Media stellen wij op prijs en belonen we met een extra winkans.

De uitslag is verlengd naar 30 mei 2018 in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

5 reacties

 • Superleuk! Ik doe mee! Na het verbouwen van ons huis zijn mijn man en ik toe aan een avondje uit. Welke film? Ik denk dat ‘I feel pretty’ leuk is.

 • Aaah tof! En om de hoek! Heb de verbouwing al gezien en ziet er goed uit.
  I feel pretty of jurrasic park wil ik graag zien met een vriend of vriendin.

 • Leuke actie zeg! 😉
  We zijn er laatst al eens langsgereden en het ziet er goed uit!
  Zal helemaal leuk zijn om in het weekend met de kids en mijn vriend naar Sherlock Gnomes te gaan!
  Groetje Ilsiee

 • Wat een ontzettend leuke actie! Ik ben in geen eeuwigheid naar de bioscoop geweest, dus dat wordt nodig tijd. Dus hoe gaaf zou het zijn als ik zou winnen! Dan kunnen mn vriend en ik gezellig samen, hoe romantisch is dat! I feel pretty lijkt net hilarisch, dus daar ga ik voor!

 • Ik maak erg graag kans op de kaartjes. Ik zou erg graag met mijn vrouw een avondje uit willen gaan, even samen ontspannen. Ze is mijn mantelzorgster (en die van onze twee zoontjes) en om haar daarvoor te bedanken zou ik haar graag meenemen naar de film, voor een gezellige date night.