Thuisleven.com > Winacties & bekendmaking > Doe mee aan de kwartaalactie en win een cadeaubon

Doe mee aan de kwartaalactie en win een cadeaubon

Iedereen die Thuisleven een beetje kent weet dat wij een zeer breed platform zijn. Om maar wat op te noemen:

Van fashion tot en met verzorging.
Van babypakjes tot en met kinderspeelgoed.
Van recensies tot en met gadgets.
Maar ook kortingsacties en geld terug acties komen uitgebreid aan bod. En dat laatste is precies waar deze blog over gaat.

Nieuwe kwartaalactie

De oplettende lezer heeft namelijk opgemerkt dat wij elk kwartaal een nieuwe kwartaalactie hebben lopen. Deze kwartaalprijs kun je winnen door het insturen van lopende geld terug acties en leuke andere acties. Dit is elke keer weer zo’n groot succes dat we ook dit kwartaal weer een winactie in gaan zetten. Immers maken velen handen (ogen) licht werk.

Deze keer kun je winnen: €10,00 tegoed van Bol.com 

Ben je al lid van onze Facebookgroep Tips en acties van Thuisleven?

Spelregels van de kwartaalactie

– Stuur z.s.m. nadat je een nieuwe Geld Terug Actie tegen bent gekomen, de actie door per mail naar winnen.thuisleven@gmail.com
– Wij verzamelen alle mails en trekken aan het eind van het kwartaal een winnaar
– Bij meerdere inzendingen van dezelfde actie wordt gekeken naar de datum en het tijdstip. De eerste inzending dingt mee voor de prijs.
– Geld terug acties proberen wij meteen online te zetten, echter zitten wij niet elke minuut van de dag achter internet. Mocht je actie na een paar dagen nog niet online staan, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.
– Je mag eindeloos vaak een actie in sturen.

Wat mag je insturen?

100% geld terug acties, 100% niet tevreden geld terug acties en acties waarmee je iets geheel gratis bij elkaar kunt sparen of op kunt halen. Ook tips voor een dagje weg, enzovoorts zijn van harte welkom!

Bij het mee doen van een winactie ga je akkoord met de disclaimer & voorwaarden

Deze actie loopt van 01-07-2020 tot 01-10-2020.
Op 7 oktober 2020 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

14 reacties