Thuisleven.com > Kinderen > OCKYZ Sweakers® en zwemkleding met winactie (gesloten)

OCKYZ Sweakers® en zwemkleding met winactie (gesloten)

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, met kinderen is het altijd tijd voor zwemplezier. Is het niet in de buitenlucht tijdens de vakantie, dan is het wel heerlijk overdekt in een mooi zwemparadijs. Niks is zo vervelend als te grote of te kleine badkleding. En die lelijke valpartijen wil je liever ook niet mee maken. Daar gaan we dus snel iets aan doen!

Voorkom glijpartijen en ellende met Sweakers® antislip zwemsokken

Vanaf heden kunnen we de glijpartijen voorkomen door het gebruik van Sweakers®. Ze zijn er in verschillende kleuren en daardoor kan iedereen zijn eigen paar hebben. Ideaal. De “zwembadsokken” hebben antislip aan de onderkant zodat er niet meer gegleden kan worden over de gladde tegels. Om ze niet te verliezen tijdens het zwemmen zitten de kleine tenen los van de grote teen. Bovendien loopt en zwemt dat ook een stuk prettiger.
De Sweakers® zijn makkelijk aan te trekken. Uittrekken vinden de kinderen vooral heel humoristisch aangezien het niet altijd even makkelijk gaat. Maar wat hulp van broer(tje), zus(je) of van ons gaat het met gemak.
Na gebruik was ik ze samen met de badkleding en hang ze vervolgens over de waslijn om te drogen.

Zwemmen in een mooi badpak, bikini of zwembroek

Overdag heb je mooie kleren aan en wil je je zelf graag laten zien, dus waarom niet in het zwembad? Voor kinderen geld dat net zo hard. Bij OCKYZ kun je daarom niet alleen terecht voor Sweakers® maar ook voor badkleding.
Zo is er voor jongens een leuke keuze uit verschillende zwembroekjes en voor de meiden een iets bredere keuze uit badpakken en bikini’s. De zwemkleding is verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 128 (echter vallen ze kleiner uit, even rekening mee houden dus).

Winnen

Wij mogen van OCKYZ een leuk pakketje verloten met hierin een badpak of zwembroek en een setje Sweakers®. Het enige wat je hoeft te doen om hierop kans te maken is de volgende zin afmaken””

Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor……omdat: …………

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 12 december 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

28 reacties

 • Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn dochter Julia
  omdat: ze een echte waterrat is!

  facebook: An Na

 • Ik zou graag een zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn zoontje omdat hij zo super goed zijn best doet op zwemles. Hij vindt het nog best lastig, maar blijft het proberen en geeft niet op!

 • Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn nichtje Eva omdat ze binnenkort op mag voor haar A-diploma!!!

 • Ik zou graag een badpak en een setje Sweakers willen winnen voor Puck omdat ze het geweldig vind om lekker te gaan zwemmen en mama heel blij zal zijn als ze Sweakers aan heeft!

 • Graag zou ik een badpakje willen winnen met zwemsokken voor mijn dochtertje, omdat ik altijd bang ben dat ze valt bij de rand van het zwembad. En het lijkt mij heerlijk om daar geen zorgen meer om te hebben.

 • Ik zou graag een badpak en een setje Sweakers® willen winnen voor ons dochtertje, Davina omdat we binnenkort een weekendje weggaan en zij geen badpak heeft in haar goede maat ivm groeispurt en ze graag gek doet en al vaak is gevallen en waterschoentjes verschrikkelijk vind.

 • Hoi hoi,

  Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor kleindochter Cailey, omdat: we bijna aan de zwemlessen gaan beginnen. Dan kunnen we deze set goed gebruiken!

  Groetjes Claudia!

 • Ik zou graag een zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor Hugo omdat hij zijn spetterdiploma heeft sinds kort, en het nu bijna tijd voor echte zwemles wordt.
  Hij is zo vreselijk trots dat hij al onder water kan, daar geniet hij heel erg van. Deze set geef ik heel graag cadeau aan mijn lieve zwemkanjer Hugo!

 • mijn dochtertje omdat ze altijd gaat rennen als ze het zwembad ziet… ze vindt het zo leuk. Maar rennen is ook super gevaaarlijk

 • Ik zou graag een setje Sweakers® willen winnen voor……mijn moeder van 80 omdat: …………ze heel graag zwemt, maar heel moeilijk loopt, ik ben altijd bang dat ze zal vallen op die gladde zwembad vloeren. en ze heeft maar maatje 36 dus…..

 • Ik zou graag een zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn zoontje omdat hij zo zorgvuldig en heel lief tegen zijn kleine broertjes.

 • Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn zoon omdat: hij met zijn hoge energieniveau veel te druk is en altijd rond rent.

 • Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn zoon omdat: hij dat zeker kan gebruiken op zijn leeftijd.

 • Ik zou graag een badpak/zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn dochter omdat: Ben net een Bambi op glijd ijs rondom een zwembad. Onze dochter van 2 zal niet echt anders zijn.

 • Ik doe graag mee voor mijn zoon voor een mooie zwembroek en de zwemsokken, lijk me erg veilig, hij is nog al wild en deze voorkomen valpartijen.

  Groetjes Anneliese

 • Ik zou graag een zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn zoontje omdat hij binnenkort start met zwemlessen en dit een mooie extra motivatie zou zijn. En ik zal ook wat geruster zijn als ik weet dat hij niet kan uitglijden op de natte vloer.

 • Ik zou graag een badpak (of bikini indien dat ook mag) en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn dochtertje Lisa omdat: ze heel erg graag gaat zwemmen.

 • Ik zou graag een zwembroek en een setje Sweakers® willen winnen voor Gijs, omdat hij al een tijd op zwemles zit en dit nog wel moeilijk is voor hem. Een nieuwe zwembroek zou hem misschien weer even een positieve boost kunnen geven! De Sweakers zouden wij graag eens proberen … al veel over gelezen en gehoord, maar ik wil toch altijd graag met eigen ogen zien hoe iets werkt.

 • Ik zou graag een badpak en een setje Sweakers® willen winnen voor mijn dochtertje Fenna omdat zij tegen de zomer weer te groot zal zijn voor haar badpakje van vorig jaar en dus zeker een nieuw kan gebruiken! Ook loopt ze sinds een maand en zal ze tegen dan die sweakers zeker kunnen gebruiken tegen het uitglijden!