Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Zwemmen > OCKYZ Sweakers®

OCKYZ Sweakers®

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, met kinderen is het altijd tijd voor zwemplezier. Is het niet in de buitenlucht tijdens de vakantie, dan is het wel in een mooi overdekt zwemparadijs. Maar met al die natte (en dus gladde) tegels bestaat er een kans dat je uitglijd. En die lelijke valpartijen wil je liever ook niet mee maken. Gelukkig kun je er makkelijk iets aan doen met de OCKYZ Sweakers®.

Voorkom glijpartijen en ellende met Sweakers® antislip zwemsokken

Vanaf heden kunnen we het uitglijden voorkomen door het gebruik van Sweakers®. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Daardoor kan iedereen zijn eigen paar hebben. Ideaal. De “zwembadsokken” hebben antislip aan de onderkant zodat er niet meer uitgegleden kan worden over de gladde tegels. Om ze niet te verliezen tijdens het zwemmen zitten de kleine tenen los van de grote teen. Bovendien loopt en zwemt dat ook een stuk prettiger.
De Sweakers® zijn makkelijk aan te trekken. Uittrekken vinden de kinderen iets lastiger, echter levert dat wel humoristische taferelen op. Na gebruik was ik ze samen met de badkleding op een handwasje en hang ze vervolgens over de waslijn om te drogen. Zo zijn ze klaar voor een volgend gebruik.

Over Sweakers

“Jaarlijks gebeuren er vele ongelukken rondom zwembaden, ruim 230.000 in Europa! De natte vloeren rondom zwembaden zijn glibberig en uitglijden komt veel voor, soms met ernstige gevolgen. Toch bijzonder dat daar, tot op heden, geen adequate oplossing voor was?
De innovatieve Sweakers® antislip zwem sok is cool, comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, sneldrogend, geschikt voor chloor en zeewater en geeft door het unieke antislip profiel bovenal veel grip. De open tenen zorgen voor een optimale balans en evenwicht, door het lichte gewicht wordt de zwem sok als “tweede huid” ervaren en geeft het een “blote voeten gevoel”.
Onderzoek bij het Innosportlab, trainingslab van de Nederlandse Olympische zwemploeg, wijst uit dat het dragen van Sweakers tijdens het zwemmen geen effect heeft op de zwemsnelheid en techniek. Dit toont aan dat Sweakers® uitermate geschikt zijn voor zowel recreatief zwemmen als zwemlessen. Ook de consumentenbond heeft de Sweakers positief getest. Ook de consumentenbond heeft Sweakers positief getest.
Sweakers® gaan 4 schoenmaten mee en beginnen bij maat 19/22 en lopen tot maat 43/46.
Inmiddels hebben we, sinds de eerste verkoop in april 2016, meer dan 50.000 Sweakers verkocht en hebben we meer dan 150 (B2B) verkooppunten in Nederland en Duitsland.” Aldus het team van Ockyz / Sweakers.

Lees ook: Zwemmen met een luier kan gewoon?
Lees ook: Zwemmen in de sneeuw

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics