Thuisleven.com
Dodo een race tegen de tijd.
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Duik in de wereld van bord- en kaartspellen met 999 Games

Duik in de wereld van bord- en kaartspellen met 999 Games

Bordspellen hebben altijd al een speciale plaats ingenomen in ons hart. Ze brengen families en vrienden samen voor urenlang plezier en uitdaging. 999 Games, een gerenommeerde uitgever van bord- en kaartspellen, heeft een breed scala aan spellen die zowel jong als oud kunnen bekoren. In deze blog nemen we je mee op een reis door de wereld van 999 Games en belichten we enkele van hun populaire spellen en uitbreidingen.

Bordspellen voor het hele gezin

Laten we beginnen met een genre dat altijd garant staat voor plezier: bordspellen. Spookslot is een meeslepend familiespel waarbij je de griezelige gangen van een spookkasteel verkent. Durf jij de uitdaging aan?

Voor degenen die van Griekse mythologie en avontuur houden, is Het Orakel van Delphi een episch bordspel dat je meeneemt op een zoektocht naar de gunst van de goden. Kun jij de uitdagingen overwinnen en je lot vervullen?

Patchwork is een prijswinnend bordspel dat draait om het maken van de perfecte quilt. Het is een spel van strategie en planning dat je keer op keer wilt spelen.

In Het Magische Labyrint ga je op een betoverend avontuur vol verborgen gangen en geheimen. Dit spel combineert behendigheid en strategie en is geschikt voor het hele gezin.

Voor de avontuurlijke ontdekkers is er Iguazu, een spel waarbij je op zoek gaat naar waardevolle edelstenen in de mysterieuze watervallen van Iguazu. Durf jij de uitdaging aan?

De Catan Big Box is een geweldige keuze voor fans van het populaire bordspel Catan. Deze set bevat het basisspel en diverse uitbreidingen voor nog meer speelplezier.

 • Spookslot.
 • Iguazu.
 • Catan Big box.
 • 999 Games- Het Orakel van Delphi
 • Patchwork.
 • Het Magische Labyrint.

Kaartspellen voor spanning en strategie

Kaartspellen zijn vaak snel, leuk en vol strategische wendingen. Beverbende is een hilarisch kaartspel waarbij je je medespelers probeert te slim af te zijn door de juiste kaarten te spelen. Wie wordt de koning van de bevers?

SPEED Cups is een razendsnel reactiespel waarbij je je tegenstanders moet verslaan in een race om de bekers. Dit spel is perfect voor snelle denkers en snelle handen.

 • Beverbende.
 • 'Speed Cups' van de makers van 'Halli Galli' 999Games.

Rol je in het avontuur

Voor degenen die graag in de huid van andere personages kruipen en hun eigen verhaal creëren, biedt 999 Games enkele boeiende rollenspellen. Machiavelli Deluxe neemt je mee naar de renaissance en stelt je in staat om je eigen machiavellistische plannen te smeden.

De Schatzoekers van de Kuala-archipel is een avontuurlijk spel waarbij je op zoek gaat naar verborgen schatten op een exotisch eiland. Durf jij de gevaren te trotseren?

 • Machiavelli Deluxe.
 • De schatzoekers van de Kuala-Archipel.

Strategische meesterzetten

Voor degenen die van strategische uitdagingen houden, heeft 999 Games enkele juweeltjes in petto. Zig Zag is een boeiend spel van tactiek en planning waarbij je probeert om je stenen op het bord te plaatsen voordat je tegenstander dat doet.

Carcassonne is een strategisch bordspel dat draait om het bouwen van middeleeuwse landschappen. Met diverse uitbreidingen kun je het spel steeds weer anders spelen.

Carcassonne: Kathedralen & Herbergen voegt nieuwe elementen toe aan het basisspel, waardoor de strategische uitdaging nog groter wordt.

 • Carcassonne Kathedralen & Herbergen.
 • Zig & Zag een gezellig spel van 999 Games
 • Carcassonne Basisspel spelregels.

Samenwerken om te overleven

Coöperatieve spellen brengen spelers samen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Dodo is een spannend coöperatief spel waarbij je moet samenwerken om de dodo’s te redden van uitsterven.

 • Dodo een race tegen de tijd.

Behendigheid en puzzelspelplezier

Voor degenen die van behendigheidsspellen houden, is Mandala een betoverend spel waarbij je kleuren en patronen combineert om de mooiste mandala’s te creëren.

Pick-a-Pen Tuinen is een roll & write-spel waarbij je je eigen tuin ontwerpt en probeert de meeste punten te scoren. Een perfect spel voor creatieve geesten.

 • Mandala 999 Games.
 • Pick-a-Pen Tuinen.

Onderweg spelen

Of je nu onderweg bent naar je vakantiebestemming of gewoon graag spellen meeneemt, 999 Games heeft enkele geweldige reisspellen. Regenwormen is een compact dobbelspel dat ideaal is voor op reis.

Mimiq 4 is een leuk geheugenspel dat je overal mee naartoe kunt nemen om je vrienden en familie uit te dagen.

 • Regenwormen.
 • Mimiq 4+ van 999Games.

Spaar mee met 999 Games

Naast hun geweldige spellen biedt 999 Games ook een spaarprogramma aan. Lees alles over hoe je punten kunt verdienen en beloningen kunt verzamelen in onze blog Het 999 Games Spaarprogramma.

Of je nu een fervent bordspel liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar leuke en boeiende spellen voor het hele gezin, 999 Games heeft voor ieder wat wils. Ontdek hun uitgebreide assortiment en laat je verrassen door de wereld van bord- en kaartspellen.

999Games spaarprogramma.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics