Thuisleven.com
Beverbende
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Beverbende van 999 Games (met spelregels)

Beverbende van 999 Games (met spelregels)

Beverbende is een heerlijk spel dat makkelijk mee te nemen is (op vakantie) en haast overal goed te spelen is. Ook als er personen aan willen schuiven, na een ronde meegekeken te hebben, is dat mogelijk. De spelregels zijn namelijk vrij eenvoudig en goed op te pikken door jong én oud! Lees er meer over in dit artikel.

Beverbende spelregels

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als je denkt dat je de minste punten hebt dan rond je het spel af door te zeggen “laatste ronde” en wordt de ronde afgespeeld. Daarna worden de kaarten omgedraaid en de punten geteld. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

Tactische speeltip(s)

  • Probeer de andere spelers te misleiden door af en toe een “onlogische actie” te doen.
  • Het is onmogelijk om alles te onthouden, maar probeer vooral eventuele lage kaarten bij andere spelers in je geheugen te prenten.
  • Hoe langer het spel duurt, hoe lager de totalen van andere spelers ook worden. Wacht dus niet te lang met het uitmaken van het spel.

Wat vinden wij ervan?

De illustraties op de kaarten zijn een prachtig detail

Beverbende is een heerlijk spel dat we de laatste dagen steeds meer spelen. Aangezien het spel lekker compact is, duikt deze dan ook de vakantiekoffer in voor onze aanstaande vakantie.

Informatie

Beverbende
Uitgever: 999 Games
Aantal spelers: 2 tot 6
Speelduur: ongeveer 20 minuten
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud doos: 66 speelkaarten, 1 scoreblok en de spelregels
Zelf nodig: iets om mee te schrijven

Handig om te weten: Beverbende is te combineren met Beverclan

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics