Als er een ding is die ik in huis mag aanwijzen waar we al maandenlang plezier van hebben dan is het wel de Sophie de giraf Activi’tipi. Deze leuke tipitent is namelijk multifunctioneel vanaf de geboorte tot en met vele maanden erna. In deze blog vertel ik je graag meer over de Activi’tipi alsook over Sophie de giraf. Snel lezen dus.

Sophie de giraf Activi’tipi

De Sophie de giraf Activi’tipi bevat een comfortabele speelmat van 90×90 cm waarop heerlijk gespeeld en gelegen kan worden. Zodra je kindje iets ouder wordt en de wereld gaat ontdekken komen de handige steunframes, bekleed met stof, goed van pas. Deze is als een tipi over de mat heen te zetten (met kliksysteem). Aan deze steunframes kunnen ook verschillende activiteiten speeltjes met klittenband gehangen worden. Zo kan je kindje gaan grijpen en leren dingen vast te pakken, zonder dat het gelijk wegrolt. Je kunt ze natuurlijk ook op het kleed leggen zodat er mee gespeeld kan worden.

Naast het prachtige speelkleed waarop ook nog leuke dingen te zien en voelen zijn, en de activiteitenspeeltjes, is er ook nog een steunkussentje en een doek meegeleverd zodat je er een echte tipitent van kunt maken. Immers heet hij niet voor niks Sophie de giraf Activi’tipi.

Onze ervaring

Wij hebben de Sophie de giraf Activi’tipi nu zo’n half jaar in ons bezit. De eerste maanden lag Evi er heerlijk op te kijken, na verloop van tijd begon ze te ontdekken dat ze ook dingetjes vast kon gaan pakken en nu zitten we in de fase dat ze al kruipt en de tent in en uit stormt. Soms om even de privacy op te zoeken (en de luier vol te werken), dan om lekker te spelen met de speeltjes en weer andere keren om verstoppertje te spelen.

Sophie de giraf Activi'tipi voor baby tot en met 3 jarigen.

Lekker veelzijdig dus. Ofschoon de Sophie de giraf Activi’tipi wat ruimte in beslag neemt is het wel heel makkelijk en snel opgeruimd. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is de tent aan te bovenkant pakken en de mat zakt vanzelf naar onderen. Zo kan hij makkelijk in een hoek neergezet worden.

Een ongelukje is zo gebeurd en ook dan is dit speelgoed artikel ideaal! met het handige kliksysteem haal je de tipitent in een mum van tijd uit elkaar en is de mat en het doek zo in de wasmachine gestopt. De steunframes zijn makkelijk af te nemen met een natte doek.

En doordat het zo makkelijk schoon te maken is, is het ook ideaal om buiten te gebruiken.

Lees ook:

Wat heb jij allemaal in huis van Sophie de giraf?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics