Selecteer een pagina

Lama’s in je tuin, dan moet je toch behoorlijk wat oppervlakte hebben. Mocht je nou een te kleine tuin hebben maar wel een lama willen dan is de Wollie de Stuiter & Leer Lama van Vtech in huis zeer geschikt. Deze lama neemt weliswaar iets ruimte in beslag maar lang niet zoveel als een echte lama. Bovendien kun je deze overal neerzetten waar jij hem wilt hebben staan zonder dat hij wegloopt. Lees meer over deze kindvriendelijke lama in dit artikel.

Wollie de Stuiter & Leer Lama

Op de Wollie de Stuiter & Leer Lama kunnen kinderen helemaal los gaan. Ga op zijn rug zitten en begin te bouncen om reacties van Wollie uit te lokken. Om er niet vanaf te vallen heeft deze lama een stevig handvat om haar koppie, speciaal voor kleine kinderhandjes. Dankzij de vele interacties, de knisperende oren, de rammelende kraaltjes en de drie interactieve toetsen waarmee kleintjes kleuren, cijfers en vormen ontdekken is dit niet alleen je kind zijn nieuwe favoriete speelgoed maar leert hij/zij ook nog wat. Nog even alles op een rij:

  • Activeer de bewegingssensor door te stuiteren en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes
  • Het stuiteren en draaien, draagt bij aan de ontwikkeling van de grove motorische vaardigheden en het evenwicht
  • 3 interactieve toetsen laten kennismaken met kleuren, vormen en cijfers door middel van vrolijke reacties
  • De knisperende oren en kleurrijke kraaltjes trekken de aandacht
  • De handgreep is speciaal gemaakt voor kleine handjes en zorgt voor een goede grip
  • Nederlands gesproken
  • 2 gezongen liedjes en 10 melodietjes
  • Stevig en duurzaam design
  • Regelbaar volume
  • Automatische uitschakeling

Onze ervaring

Stuiter & Leer Lama van VTech
Evi op de Lama, de sloffen zijn van Glerups (op Thuisleven is daar ook de review van te lezen)

Deze gezellige lama kletst de oren van je lijf als je niet uit kijkt. En laat dat nou net iets zijn waar kinderen helemaal gek op zijn. De lama heeft een stevige ondergrond van gras waardoor hij stabiel staat. Er is van alles te ontdekken maar vooral het springen op de lama is natuurlijk het allerleukst. Onze Evi is nog iets aan de kleine kant om alles zelf te doen maar vind het maar wat leuk om te voelen en te drukken op de knoppen.

Informatie

VTech Baby Stuiter & Leer Lama
Merk: VTech
Aanbevolen leeftijd: 1,3 – 3 jaar
Werkt op 2 AAA batterijen
Nederlands talig

Lees ook:

Speelt je kindje graag met speelgoed van VTech?

#gesponsord

Geverifieerd door ExactMetrics