Flamingo Vtech
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Vtech waterpret met Flamingo

Vtech waterpret met Flamingo

Spelen met water, welk kind vindt dat nou niet leuk? Ik heb in ieder geval drie kinderen die het heerlijk vinden om met water te spelen. Jaren geleden stond onze badkamer vol met rubberen eendjes. Zodra de kinderen in bad gingen, gingen de eendjes mee. Inmiddels zijn de eendjes de deur uit en speelt onze jongste dochter met de VTech Blub Blub Bad waterpret Flamingo. Oftewel de nieuwe generatie badeend.

Blub Blub Bad waterpret dieren

Flamingo VtechMet dank aan Vtech zijn er drie nieuwe badvriendjes; de Eenhoorn, de Eend en de Flamingo. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 – 5 jaar. De dieren zijn niet alleen, ze nemen allemaal wat mee. De Eenhoorn een emmertje, de Eend heeft een kuikentje en de Flamingo een mandje. Samen zitten deze twee goed verpakt in een stevige doos. De nieuwe drijvende badvriendjes zijn interactief. Ze hebben allemaal een knipperende interactieve toets. Wanneer je op deze knop drukt hoor je verschillende melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes.

Eerste ervaring met de Flamingo

Met grote ogen kijkt onze dreumes naar de roze Flamingo in de doos. Zodra de Flamingo uit de doos is gehaald zet ik deze op de grond. Onze dochter staart en kijkt ernaar met een blik van ‘wat moet ik hier nu weer mee?’. Wanneer ik op de knop druk begint de Flamingo muziek te maken. Een vrolijk melodietje speelt door de kamer. Mijn dochter straalt en begint in haar handjes te klappen. Haar interesse is gewekt. Ze bukt zich naar de Flamingo en probeert te ontdekken hoe zij ervoor kan zorgen dat er muziek uit kan komen. Ik moet haar een paar keer helpen maar dan heeft ze het zelf ook door. Heel leuk om te zien. Ze heeft nu al speelplezier terwijl ze nog geeneens in bad zit!

Dankzij de hals kan onze dochter met haar kleine handjes de grote Flamingo goed oppakken. Ook het mandje heeft de interesse van onze dochter gewekt. We gaan er maar gauw mee in bad. Kijken of ze dan ook zoveel plezier heeft.

Met de Flamingo in bad

Flamingo VtechZodra onze dochter met haar Flamingo in bad zit gaat het speelplezier gewoon verder. Het mandje wordt gebruikt om water op de Flamingo te gieten. Voor onze dochter is het nog wel een beetje lastig om de knop goed in te drukken. Met zulke natte kleine handjes begrijp ik goed dat ze even moet wennen, maar oefening baart kunst. Prettig aan de geluidjes is dat je niet na drie keer hetzelfde weer hoort. Er zit een uitgebreid repertoire op, zeker 55 verschillende geluidjes.

Het is opvallend om te zien dat de Vtech Flamingo uitnodigt tot interactie. Zowel buiten het bad, als in het bad. Ze begint te praten, te zingen. Af en toe hoor je het geluid wat minder goed, dit komt doordat de Flamingo dan in het water zit. Door eventjes de Flamingo uit het water te halen en er weer in te doen los je het op. Misschien is het ook wel nieuwigheid, maar vast staat dat onze dochter het niet uit maakt dat het geluid wat minder hard klinkt. Om meer informatie en om geluidsfragmenten te beluisteren kun je op de website van Vtech terecht.

Wie wordt jouw nieuwe vriendje?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

36 reacties

 • Wat een leuke actie! Graag win ik deze super mooie en leuke Vtech flamingo voor onze dochter! Leuk voor haar ontwikkeling en ze kan met de flamingo lang badder plezier hebben.

 • Super gaaf!
  Wij doen graag mee voor ons kleine nichtje.
  ( 1 mei 2020) Kan ze gezellig met ons samen spelen.

 • Heel leuk deze badeend, mijn nichtje Amaly heeft altijd veel plezier in het zwembadje achter in de tuin. Deze badeend zou wel eens haar fovoriete speelgoed kunnen worden.

 • Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Noa dit zal ze geweldig vinden!:) water en muziek 2 van haar favoriete dingen

 • Oh superleuk, wat een vrolijk vogeltje! Ik maak heel graag voor het dochtertje en het in de herfst verwachte zoontje van mijn beste vriendin!

 • Wat leuk geschreven dit! Leest goed weg .

  Deze flamingo zou ik super graag willen winnen voor onze dochters van vandaag precies 1,5 jaar oud en bijna 7 weken oud. Bij ons ook allemaal bad eendjes in bad, maar omdat daar een gaatje in zit en allemaal water in sluipt (wat er dus niet meer uit gaat), zit we allemaal schimmel in. Heb ze onlangs dus weg moeten gooien .

  Dit nieuwe speelgoed zou dus heel goed van pas komen bij mijn meiden . Omdat ze alle 2 nog jong zijn zal het nog heel goed gebruikt gaan worden!

 • Ik doe heel graag mee voor de kleindochter van mijn vriendin.
  Die vindt deze leuke VTech Flamingo vast heel grappig.
  Ik volg op Bloglovin en hoop een kansje te wagen.

 • Wat schattig! Ik doe graag mij voor mijn nichtjes voor als ze komen zwemmen in ons zwembad op ons dakterras met de naam Plaza del Pelimingo (omdat ze flamingo en pelikaan niet uit elkaar kunnen houden 😉

 • Super leuk! Die wil ik wel winnen voor mijn neefje Jens. Gek van water, in bad gaan en mijn opblaasflamingo vind hij geweldig(als ik videobel moet die altijd in beeld).
  Hoe leuk om die van de zomer in het zwembadje buiten te gebruiken.

 • Wat een mooie aanwinst zou geniaal zijn voor onze watertafel. Ik werk met meervoudig beperkte kinderen en geluiden zijn een mooie ingang.

 • Dit zou echt geweldig zijn om te winnen, stiekem zijn we allemaal gek op flamingo’s toch!zeker nu met alle waterpret in het vooruitzicht

 • Dat zal mijn dochter geweldig vinden. Ze houdt enorm van badderen en badspeeltjes. Deze flamingo is wel erg leuk!

 • Heel erg leuk voor in bad en het zwembadje in de tuin, doe erg graag mee voor mijn dochtertje Groetjes van Anneliese

 • Ik doe mee voor mijn nichtje Amaly die afgelopen voorjaar met haar ouders naar Thailand is geweest. Op het strand bij de zee was het huilen geblazen want ze wou nog lang niet naar huis. Ik denk dat ze niet huilt als ze deze Flamingo ziet.

 • Wat zou dat leuk zijn voor mijn kleinzoon die ik nu al een half jaar niet meer heb gezien.Hij is twee jaar geworden en ik was er niet bij.Zijn ouders werken beiden in het ziekenhuis en willen mij beschermen en zijn erg bang voor het corona virus en daarom zien we elkaar alleen via de beeldtelefoon!
  Wat zou ik hem graag verwennen met dit leuke en aantrekkelijke eendje. Ik lees ook graag op Thuisleven.com alles over boeken en kunst en cultuur en Nijntje natuurlijk. Over kinderen wil ik alles lezen!

 • Het enthousiaste verslag maakt mij nieuwsgierig :-).
  Leuk voor de kinderen van onze dochter, de kinderen vallen in de leeftijdsgroep.

 • Wat zullen onze dochters deze geweldig vinden en er uren mee in bad en in het badje buiten willen spelen.

 • Ooow ik doe mee voor mn kleine meisje. Ze is gek op lekker spetteren en spelen in bad. En dan van Vtech. Haar mama ook :). Donderdag 25 juni wordt ze alweer 1 jaar. Een hele mijlpaal die we zeker gaan vieren. Alle slingers en ballonnen liggen al klaar. Alleen nog even taart maken.

 • Wauw die lijken mij super leuk voor onze dochter. Daar gaat ze zich vast uren mee vermaken in het zwembadje komende vakantie

 • Super leuk!! Ik doe graag mee voor ons kleine meisje, zou toch leuk zijn als dit baby’s eerste flamingo wordt!

 • hier word kleinzoon quinn wel heel erg happy van
  maak hem maar blij met deze leuke verwennerij

 • Oow die ziet er super gaaf uit . Ik doe graag mee voor onze dochter (en haar broertje). Die twee kunnen uren in bad spelen als het zou mogen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics