Thuisleven.com
Slime Smash
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Poopsie Slime Smash & Poop Packs

Poopsie Slime Smash & Poop Packs

Poopsie Slime Surprise staat al jaren bekend om haar eenhoornpoep en regenboogslijm. Dit jaar combineert het merk de hipste DIY-trends met haar sprankelende slijm waardoor de creativiteit bij kinderen wordt aangewakkerd en uitgedaagd. Doordat het Poopsie Slime Surprise twee nieuwe toevoegingen. Zo kun je jouw wereld net wat kleurrijker maken met de Slime Smash of je laat je verrassen door de humor met de Poop Packs.

Slime Smash

Slime SmashElke doos van Poopsie Slime Smash bevat maar liefst 4 bloemenvormen met slijm, 3 zakjes sprankels, 1 zakje glans, 1 zakje strooisel en 2 zakjes slijm. Aangezien er vier verschillende dozen verkrijgbaar zijn, kun je dus 16 verschillende slijmbloemen sparen.

In de bloemenvormen zit een kant-en-klare slijm in prachtige vorm. Haal de beschermvellen eraf en ontdek welke crunchy vulling jouw slijm heeft door erin te kneden. Speel met het slijm en voeg jouw magic touch toe zodra je er aan toe bent. Ga je voor wat extra glitter, glans of strooisel? Zodra je klaar bent met kneden, bewaar je jouw slijm in het bloemenbakje.

Poop Packs

Wil je graag een kleiner cadeautje kopen voor iemand of jezelf dan zijn de Poop Packs de ideale oplossing. Elke Poop Pack bevat een aantal verrassingen waaronder eenhoorn food pakketten voor twee keer zoveel slijm, een nieuwe slijm textuur, Eenhoorn magic packet, geurparels, verzamelblad, een nieuwe eenhoorn lepel en fles en een nieuwe Poop sleutelhanger.

Maak het slijm volgens de gebruiksaanwijzing die meegeleverd is en berg de slijm op in de speciale Poop sleutelhanger die je daarna overal mee naar toe neemt.

Conclusie

Slime SmashMet de Slime Smash en Poop Packs is urenlange speelplezier gegarandeerd. Het uitpakken is namelijk al een groot feestje. Zodra de slijm klaar is om mee te spelen willen de kinderen er een lange tijd mee kneden. Het meest interessante zijn natuurlijk de verrassingen in de Slime Smash, dat zie ik ook terug bij de kinderen. Tevens is de slijm in de bloemen steviger en daardoor extra leuk om te kneden.

Tip: speel met de slijm op een tafel in huis. Zo nu en dan laat de slijm zijn sporen achter en/of glitters. Deze moeten natuurlijk niet in het milieu terecht komen.

Speelt jouw kind wel eens met slijm?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Oh deze kende ik nog niet, die gaat bij ons op het verlanglijstje van 5 december vermoed ik leuk spul heeft poepsy ook allemaal

  • Dit is wat mijn kleindochters leuk vinden.
    Het is bij hen slijm , slijm en slijm wat de klok slaat.
    Weer een voorraadje in huis halen en vooral met glitters, wat dat vinden de dames het moois.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics