Selecteer een pagina
Rare en Radiant karaf

De karaf als vaas tussen het fruit

Eten en drinken is een van de basisbehoeftes van ons lichaam. Dat houdt echter niet in dat het niet in stijl hoeft te gebeuren. Met de Rare & Radiant set kun je elke sip laten schitteren. Lees er meer over in dit artikel, inclusief recept voor een lekker zomers drankje.

PUIK Rare & Radiant set

Dankzij de stralende kristallen Rare en Radiant set verhoog jij je drinkervaring. De unieke ruitvormige vorm stelt de glazen (elk glas is mondgeblazen kristal glas) in staat om op verschillende manieren te worden ingesteld. Zo krijg je interessante reflecties van vloeistof, licht en glas die vanuit de verschillende invalshoeken worden ontstaan. Met de bijgeleverde karaf kun je vanaf heden alle drankjes stijlvol serveren!

Conclusie

Rare en Radiant set met eigengemaakt drankje “Toffe Peer” en een Italiaanse lekkernij

We hebben de Rare& Radiant set van het merk PUIK nu al een tijdje in gebruik en zijn er zeer tevreden over. Vooral de glazen zijn lekker snel gepakt en gevuld met drankjes maar ook met toetjes. De Karaf daarentegen volstaat niet alleen om drankjes stijlvol te schenken maar ook als prachtige vaas voor een klein boeketje.
Beide gecombineerd zorgt natuurlijk voor het mooiste resultaat!

Een verfrissend drankje voor de zomer

Voor een verfrissend drankje zonder kunstmatige kleur-, smaak en zoetstoffen zit je met de siropen van Van de Boom hartstikke goed!

Van de Boom Groene thee Citrus siroop

Benodigdheden:

  • Van de Boom Groene thee Citrus siroop
  • Karaf
  • Water
  • Citroen schijfjes
  • IJsblokjes
  • Glazen

Schenk wat siroop in de karaf en voeg hier wat citroenschijfjes en ijsblokjes aan toe. Bijvullen met water en serveren maar!

Welk non-alcoholisch drankje drink jij graag in stijl?

Geverifieerd door ExactMetrics