Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Met de Vtech Bla Bla Blocks urenlang speelplezier

Met de Vtech Bla Bla Blocks urenlang speelplezier

Vtech Bla Bla Blocks, de slimme blokkenset. Deze set bestaat uit 30 basisbouwblokken en 20 interactieve blokken. Alle blokken zijn kleurrijk en passen op elkaar. Het is van stevig plastic gemaakt dat goed tegen een stootje kan. Onze dochter laat de blokjes graag vallen en stuiteren door de kamer en dit kan zonder problemen. De afbeeldingen op de interactieve blocks en de gezichtjes op de basisblokken lijken als het ware in het plastic verwerkt, het is geen los stickertje wat je er zo af kan peuteren waar ik erg blij mee ben.

De maat van het blokje is zeer geschikt voor de jonge leeftijd, het past precies in de handjes. En wanneer ze het in hun mond stoppen zijn ze net groot genoeg voor de allerkleinste om niet door te kunnen slikken of bijten. Waar andere bouwstenen nog te klein of te moeilijk zijn om mee te bouwen, had onze dochter van 14 maanden deze direct door en kan ze deze blokken prima zelf in en uit elkaar halen met haar vader die het eerst voordeed.

Bouwcreaties

In de blokkendoos zaten ook een paar kaarten met bouwvoorbeelden die erg leuk waren om te maken zoals een giraf of een rups. Je kunt natuurlijk eindeloos variëren en ook eigen creaties maken.
Zo had mijn man er een soort popje van gemaakt, waar onze dochter trots mee aan de hand door het huis liep.
Het is dus zeker geschikt voor de advies leeftijd van 1,5 – 5 jaar. Als ze klein zijn kan er samen met de ouders gebouwd worden of vinden ze de losse blokjes in en uit elkaar halen erg leuk. En wanneer ze wat ouder zijn kunnen ze er zelf verschillende bouwprojectjes mee maken en met uitbreidingen ook nog leren welke geluiden of woorden er bij de afbeeldingen op de interactieve blokken horen.

Interactieve blokken

De interactieve blokken zijn voorzien van letters en plaatjes, welke geplaatst kunnen worden in een Vtech basisstation, zodat de hierbij horende klanken of geluiden te horen zullen zijn.
(Deze heb ik helaas niet in mijn bezit en niet kunnen testen, maar wie weet in de toekomst)

Het basisstation is apart verkrijgbaar en zit in o.a. de speelsets van Bla Bla Blocks:
– dieren
– trein
– vrachtwagen
– speelhuis
En er zijn nog meer leuke speelsets van de Bla Bla Blocks.

Lees ook:

De blabla blocks zijn een succes hier in huis en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit, vrolijke kleuren en mogelijkheden van deze slimme blokkenset. Spelen jullie (kids) er ook al mee?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Marion Poeste

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics