Thuisleven.com
VTech Toet Toet 2-in-1 loopauto
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > VTech Toet Toet 2-in-1 loopauto

VTech Toet Toet 2-in-1 loopauto

Eerder schreef ik al een blog over de diverse VTech Toet Toet-sets die wij in huis hebben. Omdat hier hartstikke leuk met de Toet Toet gespeeld wordt, zette ik op het verlanglijstje voor mijn zoontjes 1e verjaardag de grote garage van Toet Toet. Want het kan toch niet zo zijn dat je als jongetje geen garage hebt om mee te spelen?! Mijn ouders streepten dit cadeau af. Maar .. een paar dagen later belde mijn moeder. Ze had in de winkel iets anders leuks gevonden en ze vroeg zich af of ik dat misschien leuk zou vinden als cadeau voor mijn zoon – De VTech Toet Toet 2-in-1 loopauto. Ik herinnerde mij dat ik op deze site een persbericht hierover had gelezen, maar het was helemaal niet tot mij doorgedrongen dat deze loopauto bij de serie Toet Toet Auto’s hoorde. Ik ging eens op nader onderzoek uit en begon met het lezen van het persbericht en het bekijken van de foto!

VTech persbericht

Persbericht:Absolute klapper voor aanstormend talent in de nieuwste babylijn van VTech talent is de Toet Toet Auto’s – 2 in 1 Loopwagen. Exclusief ontwikkeld voor boefjes van 1 tot 3 jaar. Leren lopen, evenwicht bewaren, leren fietsen; het zit allemaal verpakt in dit kekke, stevige karretje. En dan is de verrassing nog niet genoemd. In een handomdraai is de loopwagen te transformeren tot een Toet Toet Auto’s Super Lanceerbaan!

Toet Toet Auto’s

Wow … die is gaaf! Een loopauto die je kunt transformeren tot een Super Lanceerbaan. Inclusief Rob Raceauto die je weer kunt plaatsen op magische sensors. En bovendien kun je de loopwagen met andere Toet Toet Auto speelsets verbinden voor nog meer speelplezier! Ja, deze gaat het worden voor mijn zoon in plaats van de garage!  (Even tussen 2 haakjes; het woord transformeren is hét woord in mijn kleuterklas. Volgens mij is tegenwoordig al het speelgoed te transformeren 😉 )

VTech Loopauto

En toen was hij jarig! Mijn ouders kwamen met dit grote cadeau aan.
Zodra iedereen van koffie en taart was voorzien heb ik de doos helemaal uitpakt en de loopauto in elkaar gezet. In de doos zit een duidelijke omschrijving hoe je het in elkaar moet zetten, en het meeste is er gewoon in te klikken. Alleen de uitlaat moet je er aan vastschroeven, maar dat kan ook de volgende dag wel. De stickers hebben we toen ook nog niet direct opgeplakt, ook dat kan wachten tot de volgende dag.
De loopauto is inderdaad ontzettend makkelijk te transformeren naar een racebaan. Je klapt de zitting omhoog en daarin zitten wegdelen die je aan de binnenkant van de zitting op een randje kunt laten steunen. Rob Raceauto kun je bovenaan op een magische sensor zetten. Dan kun je de magische sensor omhoog halen en Rob Raceauto racet zo naar beneden door de tunnel (is de voorkant van de loopauto). Aan de voorkant van de loopauto zit een wegdeel. Hieraan kun je wegdelen aanleggen van de andere sets.

Rob Raceauto

Rob Raceauto heeft leuke tekstjes en melodietjes. Ook de loopauto zelf heeft leuke teksten, geluiden en melodietjes. Ook op het stuur zit een magische sensor waar je Rob Raceauto, maar ook andere auto’s uit deze serie, kun plaatsen.
Onze zoon kan al met de voetjes bij de grond dus hij kan er gelijk mee rijden, nu nog even goed doorkrijgen hoe dat precies moet. Hij kan al wel zelf op- en afstappen.

Wij zijn dus heel blij met deze loopauto en onze zoon ook! En die grote garage? Die komt gewoon op z’n volgende verlanglijstje 😉

De loopauto is o.a. bij Bol.com te koop voor €49,95.

Lees ook:

Welk Vtech item staat bij jullie in huis?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics