VTech Toet Toet Autobaan.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > VTech Toet Toet Auto’s & Rijbaan

VTech Toet Toet Auto’s & Rijbaan

Oma neemt heel slim de meisjes vlak voor hun verjaardag mee naar de gele speelgoedwinkel om de hoek. Daar observeert ze het gedrag of wijzen ze ter plekke alle cadeau-wensen aan. Aan ons geeft de peuter heel hardnekkig aan een hijskraan te willen hebben. Met twee oudere dochters hebben we die nog niet, dus aan die wens geven we graag gehoor.

VTech Toet Toet

Blijkt dat peuterlief is blijven hangen bij een speelset met stoplicht: “Rood betekent stoppen, groen betekent rijden”. Precies wat op dit moment in haar leventje speelt. Achterop de fiets wring ik mezelf in allerlei bochten om haar op het knopje te kunnen laten drukken. Bij deze rijbaan koopt oma twee VTech Toet Toet autootjes: Brandweer Bram en Tractor Tom.

VTech Toet Toet Auto’s en Rijbaan

Op de dag zelf pakt ze het uit en blijkt het om VTech Toet Toet Auto’s te gaan. Daar heb ik zeker eerder van gehoord, maar heb ik hele andere associaties bij. Ik denk aan baby-dreumesjongens met uitgebreide autobanen. Niet aan mijn peuterdochter. Wederom weet ze ons te verrassen. Op de doos van de VTech Toet Toet staat dat het voor 1 tot 5 jaar is, daar valt ze ruim binnen.

De rijbaan bestaat uit vier te puzzelen wegdelen, met een rode brug en een stoplicht met slagboom. De sensoren voor de slagboom herkennen de Toet Toet Auto’s. Het betreft een noodgeval wanneer Brandweer Bram voor de slagboom staat. Ook haar grotere zussen duiken er op, ze puzzelen vlot het rondje in elkaar en blijven achter elkaar aanrijden met de autootjes. Brandweer Bram knippert er vrolijk op los, de ladder is te bewegen, regelmatig klinkt zijn sirene en “Bel 1 2 3 en ik kom de brand blussen”. Tractor Tom speelt “Old Mc Donald had a farm” en “Laten we naar de akkers gaan”. In de dagen na haar verjaardag spelen ze regelmatig met de Toet Toet Auto’s.

VTech in huis

Wij kennen VTech van o.a. de Bumba Laptop, heel degelijk gaat het speelgoed al drie zussen lang mee. De muziekjes blijven werken en is het speelgoed gemakkelijk met een vochtige lap te reinigen. De Toet Toet Auto’s zijn een welkome aanvulling op onze happy VTech familie. Nu zijn we alleen nog op zoek naar een volgende sponsor: hebben jullie Hetty, Margot en Ans al gezien?

Lees ook:

Heb jij VTech speelgoed in huis?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics