Turnfun voor alle meisjes die van turnen houden
Thuisleven.com > Kinderen > Turnfun: voor alle meisjes die van turnen houden.

Turnfun: voor alle meisjes die van turnen houden.

Turnfun is een webwinkel die nog niet zo heel lang geleden online is gegaan. Het assortiment op deze leuke website is geheel gericht op iedereen die van turnen houdt: tassen, sieraden, boeken, turnpakjes, enz.. Ook zijn er veel betaalbare producten in het assortiment te vinden waardoor deze zich ook perfect verleent om te shoppen voor bijvoorbeeld een verjaardags-, communie- en  decemberfeest. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe en leuke producten. Onlangs zijn hele gave turnpakjes van Sylvia P, het nummer 1 merk uit Australië toegevoegd aan de winkel. Bovendien krijg je bij elke bestelling een gratis verrassing als extraatje. Dat noem ik nog eens leuk shoppen!

Turnfun.nl is goedgekeurd door WebwinkelKeur!

Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkel. Met deze erkenning voldoet Turnfun.nl aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
Shoppen op Turnfun is niet alleen leuk maar is ook helemaal veilig!

Unieke, retro tassen.

Op de website vind je o.a. leuke retro schoudertassen met verstelbare schouderband, hoofdvak en voorvak met ritssluiting. Ideaal voor als je gaat turnen of naar school moet.
De turntas heeft een bedrukking met een lief turnmeisje boven een balk met daaronder de tekst “Ik hou van turnen” en is alleen verkrijgbaar bij Turnfun in vijf hippe kleuren.

Boeken.

Iets anders dat je op de site vind zijn boeken. Opvallend zijn de 3 delige boekenserie met voorwoord van Eythora Thorsdottir, een groot turnster. Door de Layar applicatie komen de foto’s tot leven en verschijnen turnfilmpjes op je telefoon, deze filmpjes geven het boek een extra lading. De Turntoppers is niet alleen leuk om te lezen door meisjes die op turnen of gym zitten. Ze gaan over topsport, maar belangrijker nog over vriendschap en het leven van een opgroeiend meisje. Het boek is up­to­date en gaat over het leven van nu met bloggers, selfies, sexting en expads. Kortom een absolute aanrader!

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

32 reacties