Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren
Thuisleven.com > Kinderen > Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren.

Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren.

Grote kans dat je wel eens in de speelgoedwinkel een rondje hebt gemaakt en bent blijven hangen bij knuffels met grote ogen. Lumo Stars zijn dé nieuwe rage aan knuffels met grote ogen bij jong en oud. Lumo Stars van Selecta zijn namelijk niet alleen onwijs schattig maar ook te verzamelen als collectie. Daarnaast is er ook een app waarbij de knuffels tot leven komen. Lees er meer over in dit artikel.

Lumo Stars.

Laten we beginnen bij de knuffels zijn. Lumo Stars zijn namelijk de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren met grote lief kijkende ogen die je ooit hebt gezien. Er zijn vele verschillende soorten verkrijgbaar en allemaal even interessant. Of je nu gaat voor een egel, hondje, konijntje, eenhoorn of varkentje ze palmen je allemaal in met hun mooie vrolijke kleuren. Van geel tot bruin en van roze tot paars. Jaja een en al vrolijkheid.

App.

De app maakt een digitale omgeving waar je een hele verzameling Lumo Stars-knuffels kunt maken en ze aan je eigen wensen kunt aanpassen met verschillende accessoires en leuke details. Scan je pluche vriendje, geef hem een naam en begin aan je eigen avontuur in de wereld van Lumo Stars.

Surprise Ei.

Hou jij wel van een verrassing dan zijn de Surprise eieren de juiste keuze. Met het Surprise Ei weet je van te voren nooit wat erin zit. Ook van deze zijn vele verschillende soorten verkrijgbaar, die allen zijn verpakt in een mooie kleurrijke verpakking. Download de app op lumostars.com, verzorg en speel met je eigen Lumo Star vriendje!

Tip: ook leuk (en veilig) voor Pasen!

Lees ook:

Welke knuffel is bij jullie favoriet?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie