Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Knuffels > Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren

Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren

Grote kans dat je wel eens in de speelgoedwinkel een rondje hebt gemaakt en bent blijven hangen bij knuffels met grote ogen. Lumo Stars zijn dé nieuwe rage aan knuffels met grote ogen bij jong en oud. Lumo Stars van Selecta zijn namelijk niet alleen onwijs schattig maar ook te verzamelen als collectie. Daarnaast is er ook een app waarbij de knuffels tot leven komen. Lees er meer over in dit artikel.

Lumo Stars

Laten we beginnen bij de knuffels zijn. Lumo Stars zijn namelijk de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren met grote lief kijkende ogen die je ooit hebt gezien. Er zijn vele verschillende soorten verkrijgbaar en allemaal even interessant. Of je nu gaat voor een egel, hondje, konijntje, eenhoorn of varkentje ze palmen je allemaal in met hun mooie vrolijke kleuren. Van geel tot bruin en van roze tot paars. Jaja een en al vrolijkheid.

App

De app maakt een digitale omgeving waar je een hele verzameling Lumo Stars-knuffels kunt maken en ze aan je eigen wensen kunt aanpassen met verschillende accessoires en leuke details. Scan je pluche vriendje, geef hem een naam en begin aan je eigen avontuur in de wereld van Lumo Stars.

Surprise Ei

Hou jij wel van een verrassing dan zijn de Surprise eieren de juiste keuze. Met het Surprise Ei weet je van te voren nooit wat erin zit. Ook van deze zijn vele verschillende soorten verkrijgbaar, die allen zijn verpakt in een mooie kleurrijke verpakking. Download de app op lumostars.com, verzorg en speel met je eigen Lumo Star vriendje!

Tip: ook leuk (en veilig) voor Pasen!

Lees ook:

Welke knuffel is bij jullie favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics