Thuisleven.com
TY Beanie Boo, knuffels met GROTE ronde ogen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Knuffels > TY Beanie Boo een knuffel met GROTE ronde ogen

TY Beanie Boo een knuffel met GROTE ronde ogen

Waar onze dochters eigenlijk nooit een held of een collectie hebben gehad, breekt de kleuter momenteel alle records. TY Beanies Boo voor en na. Het is begonnen toen ze deze knuffels van haar grote nichtjes kreeg voor haar verjaardag. Ze legde ze ’s avonds naast haar vaste konijnenknuffel in bed. Ik dacht nog dat het kwam omdat ze het van haar GROTE nichten had gekregen, maar dat blijkt niet het geval. Ze pakt ze in dekentjes en neemt haar favoriet van dat moment mee in een klein tasje. Ik geloof haar oprecht als ze weer eens zegt dat ze van ze houdt.

TY Beanie Boo

TY Beanie Boo, knuffels met GROTE ronde ogen

Inmiddels wordt alles omgezet in TY Beanie Boo en niet alleen voor zichzelf. In een partijtjes hoos de afgelopen twee maanden hebben alle kindjes een TY Beanie Boo van de kleuter gekregen. Ze pikt ze zeer snel uit het grote schap en geeft wel eens per ongeluk een knuffel weg die ze eigenlijk zelf wil houden. Het is fijn dat ze er in verschillende formaten en prijzen zijn. En wat ik niet gedacht had is dat de Jarige Jetjes er allemaal verrukt van zijn. Blijkt ter plaatse dat deze kindjes er ook al een kleine collectie op na houden en de ouders begripvol reageren. “Oh, bij jullie ook al?”

De eerstvolgende speelgoed-dag zal in de kleuterklas het knuffelgehalte hoog zijn. Laat de Lego en Playmobil maar zitten. Het is maar goed dat het assortiment van TY Beanie Boo zo gigantisch groot is, anders voorzie ik een ruilmarkt opkomen.

Heeft jouw kind een verzameling?

De Ty Beanie Boos worden in beperkte oplage gemaakt, ze hebben een eigen geboortedatum en gaan dus vlot daarna met pensioen. Door de schaarste worden er voor sommige Ty Beanie Boo enorme bedragen betaald. Op de officiële website spot ik een pagina met foto’s van TY-Around-The-World, als dochterlief het maar niet ziet!

Lees ook:

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics