Thuisleven.com
Nieuw van VTech Zoef Zoef Dieren; knuffelzachte dierenvriendjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Nieuw van VTech Zoef Zoef Dieren; knuffelzachte dierenvriendjes

Nieuw van VTech Zoef Zoef Dieren; knuffelzachte dierenvriendjes

Als eerder schreef ik een review over de verzameling VTech Toet Toet Auto’s die wij hier in huis hebben. Fantastisch speelgoed waar zowel Elin (3) als Joas (1) veel mee spelen. Maar naast de serie Toet Toet Auto’s heeft VTech ook de serie Zoef Zoef Dieren.

Zoef Zoef Dieren

In deze serie zijn vele sets verkrijgbaar zoals de boerderij, een manege, het kippenhok, een tractor met dierenkar, een dierentuin, het avonturenbos en een boomhuis. De verschillende sets zijn ook op elkaar aan te sluiten voor nog meer speelplezier. Bij deze sets horen ook dieren, wel 14 stuks; Anne Aap, Koen Krokodil, Sanne Schaap, Vinnie Varken, Karin Koe en nog veel meer. Deze dieren kun je bewegen over de Magische Sensors van de Zoef Zoef Dieren én over de magische sensors van de Toet Toet Auto’s. Zodra zo’n diertje over een magische sensor heen loopt geeft dit een leuke reactie.

Druk je op het hoofdje van een diertje dan krijg je grappige zinnetjes en gezongen liedjes te horen. De meeste diertjes hebben 6 verschillende melodietjes en 3 verschillende liedjes. De dieren zijn van stevig en duurzaam materiaal gemaakt en kunnen wel tegen een stootje. Wat ook handig is, deze dieren beschikken over een automatische uitschakeling zodat de batterij niet onnodig leeg loopt.

Stimuleert de ontwikkeling van kinderen

VTech Zoef Zoef Dieren heeft een positief effect op de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de taalontwikkeling, kinderen verrijken spelenderwijs hun woordenschat. Zoef Zoef Dieren dagen kinderen uit om te reageren, waardoor de motoriek wordt gestimuleerd. Ook de waarneming wordt gestimuleerd, kinderen leren goed te kijken en alert te zijn op signalen.  En de creativiteit wordt gestimuleerd door kinderen zelf oplossingen te laten ontdekken en hun verbeeldingskracht te vergroten.

NIEUW!

Nu komt VTech met iets nieuws in de Zoef Zoef Dierenlijn; een pluche variant van deze dieren. Deze superzachte knuffeldieren is verkrijgbaar in de varianten Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn.
Van VTech kregen wij Simone Schaap thuisgestuurd om te testen en kijk eens hoe schattig dit kleine schaapje is! Joas ‘rijdt’ er graag mee over de grond en de geluidjes in dit diertje vindt hij ook heel leuk. Hij houdt wel van al het speelgoed wat muziek maakt. Wij hebben geen set van Zoef Zoef Dieren in huis, maar het leuke is dat dit schaapje ook op de Toet Toet Auto’s gebruik kan worden! Zo is het schaapje hier in huis geen buitenbeentje maar volledig geïntegreerd tussen alle voertuigen.

Simone Schaap en andere knuffelzachte Zoef Zoef Dieren is verkrijgbaar voor € 10,99 bij o.a. Bol.com

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Bewaren

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics