Knuffel van Gioia’s Cadeau en Feestartikelen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Knuffel van Gioia’s Cadeau en Feestartikelen.

Knuffel van Gioia’s Cadeau en Feestartikelen.

Tijdens knuffelen komt er het stofje oxytocine in je hersenen vrij. Dit zorgt er voor dat je bloeddruk omlaag gaat en dat je minder stres ervaart. Tevens zorgt dit stofje ervoor dat je een hoger geluksgevoel hebt. Ook kun je met knuffelen aantonen hoeveel je van hem/haar houdt zonder je woorden te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld troost bieden, knuffelen vanwege de liefde of juist iemand een knuffel geven nadat je elkaar een tijd niet meer gezien hebt. Omdat je als vader/moeder niet elke minuut met je kleintje kunt knuffelen zijn er leuke knuffels op de markt gebracht.

Knuffel konijntje.

Een super schattig konijntje van Lief liefstyle collectie 2017. Het konijntje heeft een transparante bal op het buikje met allemaal gekleurde balletjes erin. Een strikje op het hoofd en aan de pootjes een speelbal met een belletjes erin en een hartje met een piep geluidje als je erin knijpt. Het konijntje is 28cm lang.

Hondje.

Een super schattig hondje van Lief liefstyle collectie 2017. Het hondje heeft een transparante bal op het buikje met allemaal gekleurde balletjes erin. Aan de pootjes een speelbal met een belletjes erin en een sterretje met een piep geluidje als je erin knijpt. Het hondje is 28cm lang.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

70 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics