Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Lock on, Lock off met de Lock Stars.

Lock on, Lock off met de Lock Stars.

Waarom zou je enkel en alleen je dagboekje op slot zetten als je zoveel meer kunt locken? Lock bijvoorbeeld je tas, jas, schoen, etui met een van de vele verschillende Lock Stars. Maar wat de Lock Stars vooral bijzonder maakt is het buikje waar je ook nog iets in kunt verbergen. In één verpakking zit een kleine en een grotere Lock Star met 2 sleuteltjes om te kunnen unlocken en te locken.

Afgelopen week ontvingen wij van de postbode een pakketje met daarin de Lock Stars en tot mijn verbazing had de jongste dochter alles al open gemaakt. Toen ik beneden kwam vroeg ik haar wat er gekomen was en waar het lag. Trots liet ze zien hoe het werkte en wat je ermee kunt doen. Dat laat meteen zien dat beschrijvingen over hoe iets werkt, bij kinderen dus echt overbodig is. Net zoals minder plastic als verpakking (gewoon een goed zakje was ook genoeg geweest), maar dat terzijde.

Wat zijn Lock Stars?

Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). De collectie speelt ook in op het fenomeen van kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om je eigenheid te benadrukken. De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden.

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij. Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort de hipste van de straat!

In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen

In juni verschijnt de eerste serie bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht.  Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar. Elke Lock Star bevat: 1 groot slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. De basisverpakking heeft dus een zichtbare grote en een verrassings-minilock. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

Informatie.

Leeftijd : 4+
Consumentenrichtprijs : 5 – 6 euro
Beschikbaar : Vanaf 1 juni exclusief bij Intertoys en vanaf 16 augustus overal te koop.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics