Thuisleven.com
Studio Pets knuffel met naam.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Knuffels > Studio Pets knuffel met naam.

Studio Pets knuffel met naam.

Wat is het een leuke manier om een gepersonaliseerd huisdier van Studio Pets als nieuw gezinslid te mogen verwelkomen.

Je eigen huisdier

Onze dochter wil heel graag een poesje, maar vanwege allergieën is dit geen optie. Via Studio Pets is er een mogelijkheid die voor een klein meisje, wel heel dichtbij haar droom komt. Ze mocht namelijk zelf een eigen huisdierknuffel uitkiezen die een hartje om de hals zou dragen, met haar eigen naam erop. Dat was haar wens, een grijs harig poesje, met dezelfde naam als haar ”Emma”.

Studio Pets

Bij Studio Pets heb je heel veel verschillende dieren producten, wij kozen voor de knuffel met naam. Er zijn verschillende dieren om uit te kiezen, waar vast voor iedereen wel een favoriet tussen zit. Het knuffeltje werd bezorgd in mooi ingepakt papier in een bijpassend koffertje, met daarbij een dierensticker boekje om het paspoort van je knuffel helemaal op orde te kunnen maken, voorzien van o.a. een pasfoto. Het is een compleet cadeau pakket.

Naam tag

Wat natuurlijk gelijk opviel is de gepersonaliseerde naam tag in hartvorm. Dit is een mooi stevig plaatje met daarin de gekozen naam die onze dochter van bijna 4 jaar gelijk herkende aan de letters. Je kunt op de site zelfs nog extra naamtags los bijbestellen als je ze ook bij andere knuffels om wilt doen of bijvoorbeeld aan je schooltas met je eigen naam.

Poes Paige

De knuffel ziet er gewoon heel schattig en knuffelbaar uit. Wij kozen voor Poes Paige, maar bij ons heet ze Emma. Dat de poes een roze bril heeft maakt haar anders dan andere knuffels waardoor ze opvalt in huis. Ze word verzorgd als een echt huisdier door haar super zachte vacht te borstelen en ze mag op tafel meekijken, wanneer haar paspoort ingevuld wordt.

Onze ervaring

Studio Pets knuffel met naam.

Wij zijn heel blij met dit lieve kindvriendelijke huisdier, dat door zijn formaat net een echt klein poesje is. Het is erg leuk dat je behalve ermee knuffelen, haar ook mee kunt nemen in haar koffertje dat precies op maat is en zo overal bij kunt betrekken.

Net voor het pakje met daarin de knuffel wordt verzonden, wordt er nog een lekker geurtje aangebracht op de verpakking. Dat trekt natuurlijk ook een beetje in de knuffel zelf. Voor de één juist aangenaam, voor de ander minder geschikt met luchtweg klachten. Gelukkig staat er op het waslabel dat de knuffel d.m.v. handwas gewassen kan worden.

Lees ook:

Was jij nieuwe knuffels?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een exemplaar gekregen*

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

74 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics