Studio Pets knuffel met naam.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Knuffels > Studio Pets knuffel met naam.

Studio Pets knuffel met naam.

Wat is het een leuke manier om een gepersonaliseerd huisdier van Studio Pets als nieuw gezinslid te mogen verwelkomen.

Je eigen huisdier

Onze dochter wil heel graag een poesje, maar vanwege allergieën is dit geen optie. Via Studio Pets is er een mogelijkheid die voor een klein meisje, wel heel dichtbij haar droom komt. Ze mocht namelijk zelf een eigen huisdierknuffel uitkiezen die een hartje om de hals zou dragen, met haar eigen naam erop. Dat was haar wens, een grijs harig poesje, met dezelfde naam als haar ”Emma”.

Studio Pets

Bij Studio Pets heb je heel veel verschillende dieren producten, wij kozen voor de knuffel met naam. Er zijn verschillende dieren om uit te kiezen, waar vast voor iedereen wel een favoriet tussen zit. Het knuffeltje werd bezorgd in mooi ingepakt papier in een bijpassend koffertje, met daarbij een dierensticker boekje om het paspoort van je knuffel helemaal op orde te kunnen maken, voorzien van o.a. een pasfoto. Het is een compleet cadeau pakket.

Naam tag

Wat natuurlijk gelijk opviel is de gepersonaliseerde naam tag in hartvorm. Dit is een mooi stevig plaatje met daarin de gekozen naam die onze dochter van bijna 4 jaar gelijk herkende aan de letters. Je kunt op de site zelfs nog extra naamtags los bijbestellen als je ze ook bij andere knuffels om wilt doen of bijvoorbeeld aan je schooltas met je eigen naam.

Poes Paige

De knuffel ziet er gewoon heel schattig en knuffelbaar uit. Wij kozen voor Poes Paige, maar bij ons heet ze Emma. Dat de poes een roze bril heeft maakt haar anders dan andere knuffels waardoor ze opvalt in huis. Ze word verzorgd als een echt huisdier door haar super zachte vacht te borstelen en ze mag op tafel meekijken, wanneer haar paspoort ingevuld wordt.

Onze ervaring

Studio Pets knuffel met naam.

Wij zijn heel blij met dit lieve kindvriendelijke huisdier, dat door zijn formaat net een echt klein poesje is. Het is erg leuk dat je behalve ermee knuffelen, haar ook mee kunt nemen in haar koffertje dat precies op maat is en zo overal bij kunt betrekken.

Net voor het pakje met daarin de knuffel wordt verzonden, wordt er nog een lekker geurtje aangebracht op de verpakking. Dat trekt natuurlijk ook een beetje in de knuffel zelf. Voor de één juist aangenaam, voor de ander minder geschikt met luchtweg klachten. Gelukkig staat er op het waslabel dat de knuffel d.m.v. handwas gewassen kan worden.

Lees ook:

Was jij nieuwe knuffels?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een exemplaar gekregen*

Marion Poeste

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

70 reacties

 • Kort maar krachtig ik zou mijn dochter liv hier heel erg blij mee maken!! Ik doe dus graag mee met de actie

 • Oooow wauw dit zou zo’n geweldig en origineel cadeau zijn mijn lieve nichtje van 4, ze is echt zo’n lieve poppen en knuffelmoeder. En dit zou echt het cadeau zijn wat ze altijd zal bewaren. Haar moeder helpt mij heel veel sinds ik ziek ben geworden dus dit is mijn kans om iets terug te doen.
  Dus ik doe heel graag mee aan deze gulle en originele actie. En zoals jullie al aangeven is dit een super alternatief als een kind allergisch is voor huisdieren. Ik ga zo gelijk op de site snuffelen.

 • Het zou voor mijn dochter Emma een enorme verrassing zijn. Dol op hondjes en poesjes. Knuffels krijgen allemaal een naam en worden verzorgd alsof ze al een dierendiploma heeft. En voor elk argument om geen kitten of hondje te nemen heeft ze wel een oplossing.

 • Oeh dit is een winactie die op het lijf van mijn dochtertje is geschreven!
  Zij is niet een poppenmoeder, maar een echte dierenmoeder! De dierenarts is hier een terugkomend rollenspel! Ze zou dolgraag nog een diertje willen verzorgen! Fingers crossed

 • Leuk, echt iets voor mijn dochter. Helaas hier geen huisdieren ivm allergie van haar broer en haar vader.
  En in haar bed is echt nog wel een plekje over voor zo’n lief beestje

 • Heel erg leuk, hier ook allergie en de wens voor een eigen poes in huis. Wie weet biedt dit ook de uitkomst 🙂

 • We kunnen thuis geen huisdier hebben. Zoveel ruimte is daar niet. Mijn zoontje zou heel graag een kitten willen.

 • Dit is echt een geweldige oplossing voor ons… wij zijn geen kattenmensen maar onze dochter 2,5 jaar is helemaal wilt van katten..

 • Wat geweldig leuk! Een eigen huisdier om helemaal zelf te vertroetelen. Wij gaan heel hard duimen en hopen op een eigen hondje voor mijn dochter.

 • De kinderen willen graag een huisdier maar ik vind ze nog te klein maar ik denk dat ze dit ook super leuk zullen vinden!

 • Graag doe ik mee voor mijn dochtertje Ruby, die gek is op dieren, in het bijzonder katers en poezen. Ze zou deze knuffel kat nog mooier vinden. Hier kan ze fijn mee knuffelen en slapen. Dit gun ik haar graag toe.

 • Oh wat een prachtige knuffel! Ik doe ontzettend graag mee, want ik heb een Engels Bulldogje die al weer op valentijnsdag 11jaar is geworden! En ik weet dat Studio Pets daar hele lieve Engelse Bulldog knuffeltjes heeft, dus ik doe maar wat graag mee! ^-^

  Liefs Fenny

 • Wauw……
  Ik heb er altijd 1 gewild want waar ik woon kan het niet dus is dit de perfecte oplossing….. ik doe heel graag mee…..

  Xoxo

 • Ik zou dit graag voor mijn lieve gehandicapte tante willen winnen die in april jarig is.
  Ik weet zeker dat ze hier dol gelukkig mee zal zijn zou daarom echt super zijn om dit te mogen winnen voor haar.
  Dus daarom doe ik dolgraag mee met de verloting

 • AAAH, de ideale huisgenoot voor ons. Mama is allergisch voor huisdieren, erg lastig als je dochter gek is van katten en er graag 1 wil om te verzorgen. Met dit schatje is dit probleem in 1 keer opgelost.

 • Ik doe mee voor kleindochter van een client (thuiszorg )mee.Want zelf hebben we een echte kat en dat is genoeg

 • Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam , ze wil zo graag en kat, en deze is echt schattig , Groetjes Anneliese

 • Gisteren nog stond mijn dochter buiten bij een rode kater die ze mocht aaien en droomde ze weg van een eigen huisdier. Die komt er nog voorlopig niet, misschien volgend jaar. Ze is in mei jarig en ze zal het superleuk vinden om zo’n knuffel huisdier met eigen naam te krijgen

 • Wat leuk voor mijn dochter. We hebben geen huisdier maar ze zou er graag eentje willen. Wie weet krijgt ze via deze weg een echt knuffel-huisdier! Ik ga duimen! Oh, en eigenlijk was ik knuffels nooit voor ze in huis komen…

 • Oh wat leuk voor Charlotte ze heeft ook graag een huisdier maar helaas is er geen tijd voor bij ons

 • Ooohhhh wat leuk! Ik zag ook een mopshond knuffel op de site staan. Die zou zo leuk zijn om te winnen. Omdat ons mopshondje nog iedere dag zo erg gemist wordt. De knuffel kunnen we dan bij zijn urntje zetten zodat mijn meiden daar dan mee kunnen knuffelen.
  Op de vraag of we nieuwe knuffels eerst wassen? Nee eigenlijk niet. Later als er veel geknuffeld mee is en ze wat vies zijn dan krijgen ze weleens een wasbeurtje.

 • De poes zou geweldig zijn voor onze Lynn. Ondanks dat ze supergelukkig is met onze hond Clooney heeft ze het heel regelmatig nog over onze poes Boefje die ze zo mist (2017 overleden). Ik denk dat dit een hele mooie invulling van dat plaatsje zou kunnen geven zodat ze toch tegen onze Boef kan praten en knuffelen.

 • Cookie de Toy Poedel zou ik heel graag aan mijn kleindochtertje willen geven. Ze is helemaal weg van onze hond en elke keer in tranen als ze naar huis gaat en Kody bij mij blijft. Met haar eigen hondje in dezelfde kleur als onze hond kan ik dit leed misschien wat verzachten. En laat ze binnenkort ook nog eens jarig zijn. Extra leuk dus

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics