Thuisleven.com
Robijn geurbuiltjes met Zwitsalgeur
Thuisleven.com > Verzorging > Verzorging voor baby en kind > Review: Robijn geurbuiltjes met Zwitsalgeur

Review: Robijn geurbuiltjes met Zwitsalgeur

Wat zijn die verkoopgroepen op Facebook ideaal zeg! Met enige regelmaat koop ik via een verkoopgroep een tas of vuilniszak vol met kleding voor mijn kinderen. En meestal moet ik dan zo’n 10 tot 20 euro betalen voor een tas vol. De kleding in die tassen zien er vaak nog ontzettend goed, schoon en prima uit. Vooral de kleding van kinderen tot 2 jaar wordt maar zo kort gedragen. Het krijgt de kans niet eens om te verslijten.

Maar toch: hoe schoon en hoe netjes het er allemaal nog uit ziet, er zit niet ons geurtje aan en het ruikt vaak   een beetje apart. Ik stop het altijd eerst nog in de wasmachine voordat het in de commodelade van de kinderen beland. Als het droog is strijk ik het nog en vul dan mijn strijkijzer met strijkwater met een geurtje. Vervolgens leg ik het in de lades en leg ik daar nog een geurbuiltje van Robijn met Zwitsalgeur bij.

De Robijn geurbuiltjes met Zwitsalgeur is een heerlijke opfrisser in de kledinglades van mijn kinderen. Een geurbuiltje laat je kleding en/of beddengoed tot 6 weken lang naar Zwitsal ruiken. In een doosje zit 3 sachetjes met parfumparels.
De geurbuiltjes heeft niet een hele sterke geur, maar dat hoeft ook niet. Het ruikt echt naar Zwitsal en houdt de kleding lekker fris.

Eén nadeel vind ik toch wel de prijs. Bij bijvoorbeeld Albert Heijn betaal je voor één doosje met 3 geurbuiltjes € 3,59. Persoonlijk vind ik dat best wel.

Lees ook:

Met welk merk was jij graag?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics