Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille
Thuisleven.com > Verzorging > Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille.

Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille.

Als ik in bad ben geweest dan wil ik graag mijzelf kunnen afdrogen met een zachte en goed ruikende handdoek. Dankzij de Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille is dat zeker mogelijk. Lees er meer over in dit artikel…

Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille.

Door 40-80ml wasmiddel in de wasmiddellade van de machine, of in een doorseerbol tussen het wasgoed te stoppen, wordt je was op een natuurlijke manier schoon. Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille, te koop bij Skineccense, is namelijk een ecologisch wasmiddel dat geen kleurstoffen, parfum, conserveringsmiddelen en andere toevoeging(en) bevatten. Dit wasmiddel is dus ook geschikt voor baby’s en voor mensen met allergieën.

Het wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten zoals de fijne was, zijde, lingerie en zowel als een handwas en machinewas. Ideaal dus voor de babykleertjes, de wollen trui, zijde beddengoed en je (vrouws)kanten slipje 😉

Mijn ervaring.

Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille

Een volkomen natuurlijk wasmiddel dat je was lekker zacht en schoon maakt. Dat klinkt beter dan het is en ik werd altijd gewaarschuwd daar niet in te trappen. Een beetje sceptisch ben ik dan ook aan de was begonnen. Des te verbaasder was ik dan ook nadat ik de was kon opvouwen. Heerlijk zacht en stralend schoon. Het motiveerde mij gelijk om de rest van de was ook maar “even” weg te werken.

Tip van Skineccense:

Wanneer het water is uw regio sterk kalkhoudend is, voeg dan iedere tweede of derde wasbeurt een glas schoonmaakazijn toe aan uw was (wasmiddellade van uw machine). Schoonmaakazijn is een reukloos en natuurlijk antikalkmiddel , economisch en overal verkrijgbaar. En bovendien is schoonmaakazijn voor veel andere schoonmaaktoepassingen bruikbaar.

Heb jij je was al eens gedaan met een ecologisch wasmiddel?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics