Thuisleven.com
Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille

Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille

Als ik in bad ben geweest dan wil ik graag mijzelf kunnen afdrogen met een zachte en goed ruikende handdoek. Dankzij de Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille is dat zeker mogelijk. Lees er meer over in dit artikel…

Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille

Door 40-80ml wasmiddel in de wasmiddellade van de machine, of in een doorseerbol tussen het wasgoed te stoppen, wordt je was op een natuurlijke manier schoon. Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille, te koop bij Skineccense, is namelijk een ecologisch wasmiddel dat geen kleurstoffen, parfum, conserveringsmiddelen en andere toevoeging(en) bevatten. Dit wasmiddel is dus ook geschikt voor baby’s en voor mensen met allergieën.

Het wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten zoals de fijne was, zijde, lingerie en zowel als een handwas en machinewas. Ideaal dus voor de babykleertjes, de wollen trui, zijde beddengoed en je (vrouws)kanten slipje 😉

Mijn ervaring

Vloeibaar ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille

Een volkomen natuurlijk wasmiddel dat je was lekker zacht en schoon maakt. Dat klinkt beter dan het is en ik werd altijd gewaarschuwd daar niet in te trappen. Een beetje sceptisch ben ik dan ook aan de was begonnen. Des te verbaasder was ik dan ook nadat ik de was kon opvouwen. Heerlijk zacht en stralend schoon. Het motiveerde mij gelijk om de rest van de was ook maar “even” weg te werken.

Tip van Skineccense

Wanneer het water is uw regio sterk kalkhoudend is, voeg dan iedere tweede of derde wasbeurt een glas schoonmaakazijn toe aan uw was (wasmiddellade van uw machine). Schoonmaakazijn is een reukloos en natuurlijk antikalkmiddel , economisch en overal verkrijgbaar. En bovendien is schoonmaakazijn voor veel andere schoonmaaktoepassingen bruikbaar.

Heb jij je was al eens gedaan met een ecologisch wasmiddel?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics