Hoe vaak wij al niet tegen de kinderen hebben gezegd dat ze niet met pantoffels of op de sokken naar buiten mogen gaan. Ondanks alle herhalingen gebeurt het op de dag van vandaag nog steeds. Het ergste van alles… ik betrapte mij er zelf laatst ook op! Met de Glerups sloffen met rubber zool, te bestellen bij Binorm, hoef ik mij geen zorgen meer te maken voor binnen- en buitenhuis gebruik. Lees er meer over in dit artikel.

Glerups sloffen

Als je eenmaal sloffen aan hebt en je moet even naar buiten is het fijn als je de sloffen aan kunt houden, zonder dat deze slijten. Met de Glerups sloffen met rubber zool is dit mogelijk. De Glerups sloffen zijn gemaakt van vilt, dat is wol dat op een bepaalde manier in elkaar is gehaakt, en hebben zoals gezegd een rubberen zool. De rubberen zool maakt het dragen voor binnen- en buitenshuis mogelijk. Dus ideaal voor thuisgebruik maar ook voor de camping, hotel, vakantiehuisje, etc.
Wil je de sloffen alleen binnenhuis gebruiken dan zijn er ook nog Glerups sloffen met leren zool, ideaal voor bijvoorbeeld thuis en kantoor.

De Glerups sloffen (met leren en/of rubberen zool) zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen:

  1. Laars: dit model is wat hoger en heeft aan de zijkanten een inkeping om zo wat makkelijker in de slof te komen
  2. Schoen: een pantoffel die tot onder de enkels komt
  3. Slipper: deze heeft een lage achterkant waar je gemakkelijk in stapt

En dan zijn er nog de slofjes voor baby’s.

Onze ervaring

Glerups sloffen

Wie mij kent, ziet mij ten alle tijden lopen met pantoffels of slippers aan in huis. Lopen op blote voeten of sokken vind ik namelijk verschrikkelijk. Getriggerd werd ik dan ook toen ik het persbericht voorbij zag komen over de Glerups sloffen voor binnen- en buitenshuis gebruik. Ideaal want nu we een grote tuin hebben, zijn we met mooi weer veel buiten te vinden. Van pantoffel naar schoen wisselen bij elke keer dat ik naar binnen en buiten loop is maar lastig. Zeker als we buiten eten dan is de in- en uitloop namelijk niet te tellen op twee handen. Bovendien zorgt het voor een hoop schoenen en/of sloffen bij de deur, met de nodige stank.

Blij ben ik dan ook met de Glerups sloffen want hiermee hoef ik niet meer na te denken waar ik loop. Omdat de sloffen zijn gemaakt van 100% wolvilt blijft het ademen en kunnen ze tot wel 35% vocht opnemen. Zweetvoeten zijn hiermee verleden tijd. Dankzij het lage instap model zijn ze makkelijk aan en uit te trekken (ideaal voor de kraamweek waarmee ik bed in, bed uit stap) en worden de voeten niet te warm en niet te koud.

De sloffen zitten heerlijk om de voeten heen. Ook valt het mij op dat er geen irritatie of jeuk is bij het dragen van de slippers. Ook niet als ik met blote voeten in de sloffen stap. Het meest opvallende detail is waarschijnlijk de anti-slip die de rubberen zolen met zich meebrengen. Kort samen gevat ben ik dus heel erg blij met de Glerups sloffen.

Waarmee loop jij in de tuin, camping, hotel rond?

Geverifieerd door ExactMetrics