Glerups sloffen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > Met Glerups sloffen kun je ook buiten rondsloffen

Met Glerups sloffen kun je ook buiten rondsloffen

Hoe vaak wij al niet tegen de kinderen hebben gezegd dat ze niet met pantoffels of op de sokken naar buiten mogen gaan. Ondanks alle herhalingen gebeurt het op de dag van vandaag nog steeds. Het ergste van alles… ik betrapte mij er zelf laatst ook op! Met de Glerups sloffen met rubber zool, te bestellen bij Binorm, hoef ik mij geen zorgen meer te maken voor binnen- en buitenhuis gebruik. Lees er meer over in dit artikel.

Glerups sloffen

Als je eenmaal sloffen aan hebt en je moet even naar buiten is het fijn als je de sloffen aan kunt houden, zonder dat deze slijten. Met de Glerups sloffen met rubber zool is dit mogelijk. De Glerups sloffen zijn gemaakt van vilt, dat is wol dat op een bepaalde manier in elkaar is gehaakt, en hebben zoals gezegd een rubberen zool. De rubberen zool maakt het dragen voor binnen- en buitenshuis mogelijk. Dus ideaal voor thuisgebruik maar ook voor de camping, hotel, vakantiehuisje, etc.
Wil je de sloffen alleen binnenhuis gebruiken dan zijn er ook nog Glerups sloffen met leren zool, ideaal voor bijvoorbeeld thuis en kantoor.

De Glerups sloffen (met leren en/of rubberen zool) zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen:

 1. Laars: dit model is wat hoger en heeft aan de zijkanten een inkeping om zo wat makkelijker in de slof te komen
 2. Schoen: een pantoffel die tot onder de enkels komt
 3. Slipper: deze heeft een lage achterkant waar je gemakkelijk in stapt

En dan zijn er nog de slofjes voor baby’s.

Onze ervaring

Glerups sloffen

Wie mij kent, ziet mij ten alle tijden lopen met pantoffels of slippers aan in huis. Lopen op blote voeten of sokken vind ik namelijk verschrikkelijk. Getriggerd werd ik dan ook toen ik het persbericht voorbij zag komen over de Glerups sloffen voor binnen- en buitenshuis gebruik. Ideaal want nu we een grote tuin hebben, zijn we met mooi weer veel buiten te vinden. Van pantoffel naar schoen wisselen bij elke keer dat ik naar binnen en buiten loop is maar lastig. Zeker als we buiten eten dan is de in- en uitloop namelijk niet te tellen op twee handen. Bovendien zorgt het voor een hoop schoenen en/of sloffen bij de deur, met de nodige stank.

Blij ben ik dan ook met de Glerups sloffen want hiermee hoef ik niet meer na te denken waar ik loop. Omdat de sloffen zijn gemaakt van 100% wolvilt blijft het ademen en kunnen ze tot wel 35% vocht opnemen. Zweetvoeten zijn hiermee verleden tijd. Dankzij het lage instap model zijn ze makkelijk aan en uit te trekken (ideaal voor de kraamweek waarmee ik bed in, bed uit stap) en worden de voeten niet te warm en niet te koud.

De sloffen zitten heerlijk om de voeten heen. Ook valt het mij op dat er geen irritatie of jeuk is bij het dragen van de slippers. Ook niet als ik met blote voeten in de sloffen stap. Het meest opvallende detail is waarschijnlijk de anti-slip die de rubberen zolen met zich meebrengen. Kort samen gevat ben ik dus heel erg blij met de Glerups sloffen.

Waarmee loop jij in de tuin, camping, hotel rond?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

97 reacties

 • Glerups sloffen lijken me heerlijk om zo mee naar buiten de tuin in te lopen! Vooral nu het mooie weer er nu toch echt aankomt.

 • Ik kan niet zonder sloffen. Thuis gaan mijn schoenen meteen uit en doe ik mijn sloffen aan. Inmiddels ben ik écht aan nieuwe toe en zou ik graag kans maken op deze Glerops sloffen! Ze zien er prachtig uit.

 • In de zomer loop ik graag van huis naar tuin op teenslippers, maar soms is het gewoon te koud hiervoor en dan loop ik heel graag op lekkere comfortabele sloffen waarbij mijn meestal veel te koude voeten toch nog warm blijven

 • Mijn moeder heeft suikerziekte & altijd koude voeten. Dus winter of zomer het is altijd en eeuwig moeten. Rondlopen in pluche pantoffels zelfs als ze lekker buiten zit. Vandaar dat ik zo enthousiast wordt nu dat ik dit. Lees over Glerups dat klinkt geweldig fijn. Wat zou het fantastisch wezen als mam de winnaar mocht zijn!!! Dus hoop ik haar te verrassen. Met heerlijke sloffen die bij haar passen. Dan krijgt ze een Gigantische glimlach op haar gezicht. Fingers crossed en groetjes dit is het einde van mijn gedicht 😀

 • Nadat mijn eigen stuk gingen, loop ik nu al 3 maanden “tijdelijk” rond op de te kleine (roze) slippertjes van mijn vrouw. Hoog tijd dus voor deze stoere Glerups! Ik heb veel positieve reacties over dit merk gelezen, dus ik stap heel graag over!

 • Och heerlijk zeg! Ik ben echt een sloffen persoon dus ik doe erg graag mee. Zoek nog echt hele fijne …

 • De sloffen zijn heel mooi van uiterlijk en daarbij ook erg praktisch om even naar buiten te gaan! Het zou goed uitkomen om deze te winnen, nu mijn eigen pantoffels nogal versleten zijn!

 • Ik draag vaak Spaanse sloffen. Dan neem ik de grootste maat, zodat ze nog wat kunnen uitlopen… Vaak zitten ze na een tijdje dragen dan wel ok. Groot nadeel dat er geen anti-slip zool onder zit. Het feit dat Gletups sloffen te verkrijgen zijn in maat stoomboot èn anti-slip zolen hebben, klinkt het voor mij als de ideale slof!

 • Ik loop nu met badslippers buiten in de tuin dus deze sloffen zijn toch wat eleganter.En met dit huidige lenteweer wel een stuk warmer denk ik.

 • oh wat lijkt me dat heerlijk! Zeker nu ik zwanger ben…. fijn om comfortable sloffen te hebben. Zeker met het mooie weer straks, dat ze ook heerlijk naar buiten kunnen.

  Normaal loop ik op teenslippers rond maar na een aantal dagen heb ik altijd een blaar tussen mn tenen.

 • Deze Glerups sloffen lijken mij super fijn voor mijn voeten, fijne pantoffels waarin ik geen zweetvoeten van krijg. Zouden echt een verwennerij zijn voor mijn voeten!!

 • Binnenshuis gaan de schoenen uit en lopen we op sokken en bij frisser weer op sloffen. Ikzelf eigenlijk altijd op sloffen… mijn voeten worden veel te snel koud met alleen maar sokken aan! Vriendlief leeft op nogal grote voet en hij heeft bij de meeste sloffen het probleem dat de grootste maat niet groot genoeg is. Met het gevolg dat hij dus lastig kan slagen of met opgekrulde tenen in zijn sloffen rondloopt… 😉 Natuurlijk meteen op de site naar de Glerups sloffen gezocht en wat blijkt?! Ze gaan zelfs t/m met maat 51! Wauw, wat een supervolledig aanbod!

 • wauw wat een prachtige winactie van Thuisleven.com , ik waag graag mijn kans om mijn lief ventje met deze warme en heel confortable Glerups sloffen te mogen verrassen , zodat hij s’avonds geen koude voeten meer heefd , fingers crossed , i liked & shared

 • Ooooh, deze hebben mijn voetjes al een tijdje op hun verlanglijstje staan! Ook heerlijk als we met de tent op pad zijn 🙂

 • In huis draag ik nooit schoenen en heb een blote voeten complex. Als kind ben ik geopereerd aan mijn tenen en die operatie verdient niet de schoonheidsprijs. Mijn voeten zijn dus altijd bedekt met sokken of sloffen. Voor mij geen teenslippers of schoenen met open tenen en op het strand graaf ik mijn tenen in.
  De sloffen lijken me fantastisch en ideaal dat er een rubber zooltje onder zit. Zo kan ik stiekem er op naar buiten en glij ik niet van de trap.

 • Ik ben iemand die werkelijk altijd koude voeten heeft. Dus zelfs als de zon hoog aan de hemel staat loop ik het liefst met warme sloffen rond. Deze Glerups zijn dus meer dan welkom.

 • Prachtige en praktische sloffen.
  Helemaal perfect voor mijn zoon Gerke, die afgelopen weekend weer aan het klimmen (boulderen) was in Duitsland.
  Vanaf kennismakingskamp school draagt hij regelmatig Spaanse sloffen.
  Vooral buiten. Heerlijk na de hele dag wat zwaardere schoenen te hebben gedragen.
  Deze van Glerups lijken wel veel luxer en steviger. . (Al hangt er wel een ander prijskaartje aan !
  Graag meelopen …

 • Mijn Glerups sloffen zijn inmiddels helemaal stuk gelopen. Die van mij zijn nog zonder rubber zool. Een nieuw paar lijkt me héérlijk!

 • Wat loot ik dolgraagg mee voor deze comfortabele Glerups sloffen! Ik loop meestal met laarzen in tuin, maar die zijn lastig aan/uit te doen. Precies het probleem waar ik ook altijd tegenaan loop, naar binnen, dan weer naar buiten en van buiten naar binnenschoen wisselen. Ideaal vind ik dat ze blijven ADEMEN en van 100% wolvilt zijn gemaakt. En dat je ze gemakkelijk aan/uit kunt trekken vind ik ook ideaal en geen partij schoenen bij de deur, dus geen rommelige boel. Wat een voordelen!! Duimenn!!

 • Ik loop nu op Spaanse sloffen. Daar heb je totaal geen steun van. Ik wil mijn voeten daarom graag verwennen met deze comfortabele Glerups! Ik lees alleen maar voordelen om deze ademende sloffen, met antislip zool te gaan dragen!

 • Het liefst loop ik de hele dag op slippers. Lekker vakantie gevoel. Maar dan moet het wel lekker weer zijn. Anders lekkere sloffen, vooral als ik stil zit achter de computer dan worden mijn voeten echt ijsklompjes. Dus deze lekkere sloffen kan ik goed gebruiken als het weer wat minder is en ik voorlopig nog thuis moet werken.

 • fijn altijd lekker om mooie en warme sloffen te hebben die op je staan te wachten bij de achterdeur als je thuis komt van je werk

 • Vaak op blote voeten en geloof me dat is absoluut niet altijd de meest slimme optie. Dus ik zou zeker blij zijn met van die makkelijke sloffen.

 • Door jouw review ben ik zo enthousiast geworden over deze ‘bijzonder’ fijne Glerups sloffen! Ik heb zo’n hekel aan steeds van pantoffel naar schoen te wisselen, vooral als we op het terras gaan eten.. Ook is het fijn dat het vilt ademend is, waardoor je geen zweetvoeten krijgt: ideaal !

 • Glerups sloffen zijn heel duurzaam en comfortabel. En super praktisch dat je ze zowel binnen als buiten kunt dragen. Ik waag graag een kansje!

 • Oh wat wil ik deze mooie sloffen graag winnen , vind deze altijd lekker warm en makkelijk qua zool !!

 • Ik loop eigenlijk altijd en overal op sneakers rond. Deze winter sloffen cadeau gekregen, welke ik verbazend vaak draag. Enige minpuntje is dat ze een gladde zool hebben, waardoor ik al menigmaal een uitglijder heb gehad. Gezien de rubberen zool van de Gletups, lijkt dit probleem te zijn opgelost met deze sloffen!

 • Glerups zijn super comfortabel, je kan er met blote voeten in want ze ademen goed en ze zien er zo snoezig uit. Ik heb al een paar thuis, maar mijn vriend is ook fan van mijn Glerups geworden. Ik hou ze liever voor mezelf. Om mijn relatie met hem goed te houden win ik graag een eigen paar voor hem.

 • Mijn man heeft dezelfde maat als ik en pikt regelmatig mijn heerlijke sloffen in. Mag hij mijn oude hebben en ik weer mooie nieuwe, graag in maat 42.

 • Haha, dit is iets voor mij! Ik loop thuis bijna altijd óf op mijn schoenen of sloffen rond, maar zal nooit alleen op mijn sokken lopen. Mijn voeten worden dan zo koud dat ik ze niet meer warm krijg. Deze toffe sloffen lijken me dus ideaal!

 • In de tuin en in hotels loop ik meestal op slippertjes, omdat ik het dan toch niet erg fijn vindt om vervolgens met hetzelfde schoeisel weer in huis te lopen. Binnenshuis draag ik sloffen en deze Glerups zien er enorm comfortabel uit! Ik zie mezelf al zitten: me, myself, and I … op de bank: met een kop thee maar bovenal met Glerups sloffen aan mijn voeten!

 • Deze koukleum wordt hier zooooooo happy van! En ook nog eens voor binnen én buiten: ideaal. Duimen!

 • Oh wat een heerlijke sloffen.
  Als ik die zomaar krijg, dat is nog eens boffen.
  Lekker comfortabel voor buiten en binnen.
  Ja….. thuisleven.com, die wil ik wel winnen.

 • Wat een ontzettend fijne sloffen.
  Ik heb tijdens de coronacrisis veel binnen gezeten. Had ik ze toen maar gehad, want ik heb geen sloffen, loop op sokken in huis.
  Maar nu zou ik toch graag meedoen en lekkere warme voeten krijgen.
  En wat een mooie blauwe kleur, echt mijn favoriete kleur.
  Ik volg bloglovin en waag graag een kansje

 • Prefecten sloffen ik heb altijd kouden voeten heb dus zelf sloffen gebreid maar daar kan ik niet mee de tuin in Deze wel hoef ik niet steeds uit de doen wel zo makkelijk

 • Wat een te gekke actie! Ik doe heel graag mee. Ik loop altijd op sloffen (spaanse sloffen) en ik betrap mijzelf er vaak op dat ik toch even snel naar buiten loop met mijn sloffen aan om even iets uit de schuur te halen of iets weg te gooien. Mijn huidige sloffen zijn daar eigenlijk niet tegen bestand dus daarom ben ik heel erg benieuwd naar deze Glerups.

 • Ik loop binnenshuis altijd op sloffen, wanneer het buiten warm wordt, loop ik in sandalen.
  Deze Glerups zou ik dus graag willen winnen.

 • Zelf loop ik op schoenen wanneer ik in de tuin loop of wat uit de schuur moet pakken. Met deze heerlijke sloffen is dat verleden tijd, en vilt vind ik een prachtig product.
  Met deze winactie doe ik dan ook graag mee!

 • De sloffen waarin ik nu loop zijn aan vervanging toe en gooi ik meteen weg wanneer ik zou winnen.

 • ohhhhh wat lijken me dat fijne en praktische sloffen.
  Ik sjouw aan een stuk door van binnen naar buiten als ik aan het koken ben. De vuilnisbak, papierbak en de compostbak staan namelijk in de tuin.
  Ik ga onwijs hard duimen hoor.

 • Ik heb een puppy en moet zeker 8x per dag naar buiten om hem uit te laten. Erg handig dat ik dan niet steeds schoenen aan en uit hoef te doen

 • Ik slof me suf in en rond het huis daarom slijten de sloffen heeeeeeel snel met deze geweldige sloffen kan ik weer heeeeeel veel uren op en rond het huis sloffen zonder dat ik bang hoeft te zijn dat ik door de zool heen ga ( wat nu bij mijn huidige sloffen het geval is)

 • Herkenbaar, ik slof vaak ook naar buiten (op mijn sokken) dus deze Glerups zijn dan wel een uitkomst. Wat ik fijn vind, is dat ze van wolvilt zijn gemaakt, warm in de winter, koel in de zomer!

 • Ik heb ook altijd sloffen aan en loop er inderdaad ook wel eens mee naar buiten. Ik doe dan ook heel graag mee voor een paar van deze geweldige sloffen

 • Wat een heerlijke sloffen! Zodra ik thuis kom, gaan mijn schoenen uit en trek ik mijn sloffen aan. Deze draag ik zowel binnen als buiten, dus enige slijtage is onoverkomelijk… Een paar nieuwe en dan juist deze mooie Glerups zouden een welkome verrassing zijn!

 • Als ik de omschrijving van deze pantoffels lees dan zijn deze precies wat ik nodig heb. Ik doe dus graag mee.

 • Deze lijken me echt ideaal. Ik loop bijna altijd op sloffen als ik thuis ben maar kom er dan achter hoe vaak ik eigenlijk even naar buiten moet voor afval. Zeker omdat we alles scheiden.

 • Op dit moment ga ik slofloos door het leven, omdat de Spaanse sloffen die ik had gekocht ervoor gezorgd hebben dat ik de trap afschaatste ….. de prullenbak is er blij mee. Graag Glerups met anti slip, omdat ik inzie dat traplopen met sloffen zonder anti slip best een tricky zaak is

 • Deze Glerups zijn prachtig qua vorm en model. De kleuren warm en volgens mij doe je ze niet meer uit als je ze eenmaal aan je voeten hebt! Ik loop normaal rond met mijn sneakers maar dat is altijd wel een dingetje met die veters. Ik loot heel graag mee hoor.

 • Leuke sloffen. Vooral handig in deze tijd. Dat je gewoon naar buiten kan lopen als het mooi weer is.

 • Het lijken me heerlijke sloffen. Ik ben ze al eens vaker tegengekomen maar heb ze zelf nog niet. Een mooie kans om te ervaren of ze echt zo fijn zijn!

 • Oh wat leuk! Ik hoor steeds meer goede verhalen over deze sloffen, maar de prijs ervan houdt me altijd nog een beetje tegen om ze aan te schaffen. Ik zou ze dus wel heel graag willen winnen 🙂

 • Dat lijken mij hele fijne. Mijn huidige sloffen zijn na meer dan een jaar thuiswerken flink versleten. En inderdaad, als ik nu de tuin inga, dan zoek ik weer mijn sandalen om daar dan even mee naar buiten te lopen, niet heel handig. Met die Glerups is dat verleden tijd.

 • Perfecte sloffen, als ik win dan is dat boffen. Kijk ik buiten hoe mijn plantjes staan, hou ik fijn mijn Glerups aan.

 • Hier maak ik natuurlijk graag kans op, ik loop namelijk ook graag op sloffen zowel binnen als buiten. Helaas zijn die van mij bijna aan vervanging toe!

 • Deze Glerups lijken mij heerlijke sloffen en handig voor thuis of op de camping. Niet zoeken naar je schoenen wanneer je thuis het afval buiten moet zetten of wanneer je op de camping water moet halen, maar gewoon op je Glerups sloffen met rubberen zolen naar buiten.

 • Deze sloffen zou ik heel graag willen winnen! Ook heel fijn dat je er mee naar buiten kunt om bijvoorbeeld even iets in de kliko weg te gooien!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics