Thuisleven.com
Sophie de giraf Pipes Folies
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Review: Sophie de giraf Pipes Folies

Review: Sophie de giraf Pipes Folies

Kleine Giraf is exclusief distributeur van must-have merken voor baby & kind. Het is dan ook elke keer weer een feest om tussen de merken Sophie de giraf, Klorofil, Bunnies By The Bay, Lanco-Toys, Natursutten, Pura Stainless, Lulujo, Zoocchini, Milestone® en Olala een kijkje te nemen. Maar nog leuker is het natuurlijk om ze te hebben. Deze keer mogen we de Sophie de giraf Pipes Folies testen zodat jij weet of dit een leuk geschenk is om te krijgen of geven!

Waterpret met Sophie de giraf Pipes Folies

Sophie de giraf Pipes Folies

Spelen en leren tegelijk kan met de Sophie de giraf Pipes Folies. Met het waterbuizenfestijn leert je kindje namelijk op speelse wijze oorzaak en gevolg. Want zodra jouw kindje één van de drie kranen opendraait, ziet jouw kindje:

  • Margot de schildpad zwemmen in haar glazen pot
  • de molen draaien
  • het water uit de bloem komen

Zodra je kindje één van de kranen weer dichtdraait stoppen de functies. Als de kranen dicht zijn en jouw kindje de rode tank met water vult verschijnt Sophie de giraf met haar duikbril! Een groot waterpret dus.
Om de Sophie de giraf Pipes Folies goed te kunnen gebruiken is de set voorzien van zuignappen waarmee je het geheel aan de badrand of aan de tegelwand. Hetzij de tegelwand boven het bad hetzij de tegelwand in de douche waar je kindje met een badje water net voor zit.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 maanden

Onze bevindingen

Sophie de giraf Pipes Folies

Bij het open maken van de doos zie ik meteen dat het een doe het zelf pakketje is. Nadat alle onderdelen uitgestald voor me liggen en ik de handleiding erbij neem zie ik zelfs dat er meerdere opties te maken zijn. Leuk als afwisseling. Het in en uit elkaar halen van de pijpen gaat eigenlijk heel makkelijk. Er is slechts een pijp bij die echt stroef gaat en niet zo goed tot het einde doorgeduwd wilt worden. Misschien komt dat wel door mijn kippenkracht.

Nadat het bouwwerkje in elkaar zit gaan we het meteen uittesten in bad. We laten het opvangbakje vollopen en draaien vervolgens de kraantjes open en dicht. Ook hierin merken we dat het nog niet zo makkelijk gaat. We halen het systeem dan ook van bad en draaien er eerst zelfs een een hele tijd mee om het systeem iets makkelijker te laten draaien. Nieuwigheid noemen we het maar. Nadat we de pijpen hebben ingedraaid lopen ze soepel en kan ermee gespeeld worden.

De zuignappen plakken goed zelfs als er veel water in de pijpen zitten. Erg leuk om te zien hoe verschillend de uiteindes werken als je met de kraantjes werkt. Het systeem zorgt dan ook voor veel waterplezier!

Heb jij al een Sophie de giraf speeltje in huis?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics