Sophie de giraf Splash en Surf pyramide
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Sophie de giraf Splash en Surf pyramide

Sophie de giraf Splash en Surf pyramide

Rust, Regelmaat en Reinheid. Over deze drie R-en had mijn oma het altijd. Ik kon mij er wel eens aan storen, maar sinds ik moeder ben weet ik maar al te goed dat die drie R-en niet uit de lucht zijn komen vallen. Mijn kinderen gedijen namelijk onwijs goed op regelmaat en momenten van rust. En die reinheid is natuurlijk een heerlijk momentje van de dag. Lekker onder de douche of in bad met Sophie de giraf Splash en Surf pyramide.

Sophie de giraf Splash en Surf pyramide

Sophie de giraf is al ruim 55 jaar het favoriete bijtspeeltje van jonge kinderen. Deze vrolijke viervoeter heeft alles in huis om jouw kindje te pleasen. Zelfs in bad zal Sophie de Giraf met haar splash and surf piramide je kindje vermaken. Aan de Sophie de Giraf splash and surf piramide kan van alles ontdekt worden. Tevens is er aandacht aan besteed om de ontwikkeling van de zintuigen van de baby te stimuleren.

De toren bestaat uit een surfplank, die voorzien is van twee zuignappen. Met deze zuignappen kun je de surfplank aan de rand van het bad of misschien zelfs aan de muur in de douche bevestigen. Op de surfplank kunnen de drie zeedieren en Sophie gestapeld worden. Speelt jouw kleine liever met de dieren, ook dat is mogelijk. Het oranje zeedier heeft de mogelijkheid om water op te zuigen. Door in het diertje te knijpen spuit het water eruit.

Conclusie

Sophie de giraf Splash en Surf pyramide
Drijvende figuren

Sophie de giraf is al jaren geliefd bij jonge kinderen en dat is niet voor niets. Het is namelijk goed te merken dat het merk al jarenlange ervaring heeft. De items zijn namelijk goed vast te pakken door jonge kinderen, goed om op te bijten en mooi voor het oog.

Lukt het jouw kindje om ze als een echte pyramide te stapelen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Sophietje heeft hier voor zoveel speelpret gezorgd. Mijn jongste van bijna 4 jaar speelt nog steeds met haar. Stiekem vind mijn oudste van 7 jaar het ook nog leuk.

  • Sophie de Giraf was erg populair bij mijn dochtertje. Ook mijn kleine nichtje vindt Sophie geweldig en is dol op badderen. Deze maar even onthouden als tip!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics