Selecteer een pagina

Rust, Regelmaat en Reinheid. Over deze drie R-en had mijn oma het altijd. Ik kon mij er wel eens aan storen, maar sinds ik moeder ben weet ik maar al te goed dat die drie R-en niet uit de lucht zijn komen vallen. Mijn kinderen gedijen namelijk onwijs goed op regelmaat en momenten van rust. En die reinheid is natuurlijk een heerlijk momentje van de dag. Lekker onder de douche of in bad met Sophie de giraf Splash en Surf pyramide.

Sophie de giraf Splash en Surf pyramide

Sophie de giraf is al ruim 55 jaar het favoriete bijtspeeltje van jonge kinderen. Deze vrolijke viervoeter heeft alles in huis om jouw kindje te pleasen. Zelfs in bad zal Sophie de Giraf met haar splash and surf piramide je kindje vermaken. Aan de Sophie de Giraf splash and surf piramide kan van alles ontdekt worden. Tevens is er aandacht aan besteed om de ontwikkeling van de zintuigen van de baby te stimuleren.

De toren bestaat uit een surfplank, die voorzien is van twee zuignappen. Met deze zuignappen kun je de surfplank aan de rand van het bad of misschien zelfs aan de muur in de douche bevestigen. Op de surfplank kunnen de drie zeedieren en Sophie gestapeld worden. Speelt jouw kleine liever met de dieren, ook dat is mogelijk. Het oranje zeedier heeft de mogelijkheid om water op te zuigen. Door in het diertje te knijpen spuit het water eruit.

Conclusie

Sophie de giraf Splash en Surf pyramide

Drijvende figuren

Sophie de giraf is al jaren geliefd bij jonge kinderen en dat is niet voor niets. Het is namelijk goed te merken dat het merk al jarenlange ervaring heeft. De items zijn namelijk goed vast te pakken door jonge kinderen, goed om op te bijten en mooi voor het oog.

Lukt het jouw kindje om ze als een echte pyramide te stapelen?

Geverifieerd door ExactMetrics