Crayola washimals kasteel
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Crayola Washimals Kasteel

Crayola Washimals Kasteel

In de Facebookgroep Tips en Acties van Thuisleven komt af en toe een inschrijving voorbij van Crayola. Je kunt dan speelgoed testen, je mag het houden en je schrijft een eerlijke review op bol.com. Ik schreef in en we mochten het Washimals kasteel testen. We waren al bekend met de Washimals omdat de oudste zelf een paar maanden terug een set kocht.

Washimals

Washimals zijn beestjes die je kunt kleuren met wasbare stift. Je doet ze daarna in een badje en je boent ze dan lekker schoon met een zacht borsteltje. Superleuk dat ze dit set mochten testen en houden! Helemaal tof dat er een unicorn bijzit, die is het helemaal!

Crayola- Washimals Kasteel

De meiden (7, 4 en 2.5) vinden het alle drie leuk. Kleuren doen ze hier altijd al ontzettend veel dus dit is een leuke afwisseling, beestjes i.p.v. papier. Als je daarna de beestjes met water mag wassen is het helemaal een feestje! De beestje kleuren mag van mij aan tafel, het wassen in het badje doen we in de keuken op de grond omdat er wel water gemorst word. Ideaal dat de stiften wasbaar zijn, je wast ze ook uit kleding.

Een nadeel van het kasteel vinden ze dat er een klein badje bijzit. Ze gebruiken het bad van het grotere set wat we al hadden. Het kasteel is een leuke aanvulling als je al Washimals hebt. Of gebruik zelf een groter bakje als bad. Dat kan natuurlijk ook! Dan is het evengoed een leuk set. Op onderstaande foto zie je ook het andere set met het grotere bad.

Washimals kasteel

Tip: zijn de Washimals niet helemaal wit na een bad? Zet ze dan een nachtje in een bak (koud) water met een drupje afwasmiddel. Ze zijn dan gegarandeerd weer wit! Wij laten ze dan drogen op het aanrecht of op de verwarming. Dan zijn ze weer klaar voor de volgende ronde.

Speelgoedinformatie

Washimals kasteel
Crayola
3- 6 jaar
EAN 0071662073589
Inhoud: Inklapbaar kasteel, 2 Washimals dieren, 3 afwasbare viltstiften, schoonmaakbadje, schoonmaakborsteltje
Verkrijgbaarheid online en in de speelgoedwinkel.

Geschreven door Anita Dokter
Potjesenpannen.blogspot.nl

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Leuk hoor! Heb eraan gedacht om dit m de decembermaand te geven, maar uiteindelijk niet gedaan. Maar denk dat vooral mijn jongste dit superleuk zou vinden

  • Geweldig dat ze te wassen zijn, mijn meiden houden van kleuren en dat gaat niet altijd weer ervan af. Leuk speelgoed dit!

  • Het blijft er leuk uitzien. Rond de Sinterklaas periode twijfelde ik of ik het de kinderen zou geven. Uiteindelijk niet gedaan. Misschien dit jaar of anders voor hun verjaardagen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics