sophie de giraf geboorteset1
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Sophie de giraf So’Pure geboorteset

Sophie de giraf So’Pure geboorteset

Nu Tom en ik ons eerste kindje verwachten kan een eerste babysetje die door ons zelf is uitgekozen natuurlijk niet ontbreken. En wat is er nou leuker om jezelf blij te maken met een Sophie de giraf So’Pure geboorteset? Deze luxe cadeaudoos bevat de eerste noodzakelijke dingetjes en is daarom niet alleen een leuk geschenk voor jezelf maar ook om cadeau te geven aan een ander.

Wat zit er allemaal in het Sophie de giraf So’Pure geboorteset?

Zodra een kindje geboren is krijgt hij/zij binnen mum van tijd een mutsje opgezet. In het geboortepakket vind je dan ook een mutsje om de baby te beschermen tegen de kou. En natuurlijk ziet het er ook nog eens onwijs lief uit.
Verder tref je in het pakket comfortabele babysokjes, een waterdicht slabbetje en een grote, met molton gevoerde deken om de baby warm te houden en in alle zachtheid te omwikkelen. En dat allemaal met het Sophie de giraf logo en/of tekst. Deze items zijn allen van 100% biologisch katoen en kunnen op 30 graden gewassen worden in de wasmachine.

Om het cadeau pakket helemaal af te maken zit er ook nog eens een Sophie de Giraf babyspeelgoedje in (gemaakt van natuurlijk rubber) die alle zintuigen van de kleine stimuleert. Kortom een fantastisch pakket.

Sophie de giraf So'Pure geboorteset

Wat vinden wij ervan?

Sophie de giraf is bij de meeste ouders (to be) wel een bekend fenomeen. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat we juist voor dit merk hebben gekozen als eerste cadeautje aan onszelf. Wat echter ook een grote rol speelt zijn de neutrale kleuren. Onze kleine vind het namelijk geweldig om zijn billen te showen maar is te preuts om zijn/haar geslacht te laten zien. Ik vraag mij nu al af hoe de ukkepuk dat gaat doen bij de geboorte…

Omdat we het pakketje te mooi vinden om nu al uit te pakken laten we het voorlopig nog even ingepakt op onze kast staan. Zodra de babykamer helemaal af is dan zullen we het eens open gaan maken en wassen zodat het klaar is om gebruikt te worden.

P.s. nu jij/jullie een kleine verwachten kun je jezelf trakteren op wat gratis babycadeaus.

Lees ook:

Welk item van Sophie de giraf heb jij in huis?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ohh we zijn hier vanaf de geboorte van ons 1e kindje zeker Sophie giraf fan. Onze dochter liet de giraf die piepte en de bijtring niet los. En het voelboekje een dag met Sophie was ook favoriet en zelf vond ik de super zachte swaddle xl erg fijn. Ons zoontje leest het boekje nu ook graag samen en heeft een eigen nieuwe giraf

  • Wat een mooi pakketje van sophie de giraf. Onze dochters waren hier ook fan van en de sophie de giraf bijtring was hier favoriet

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics