Pasen special

Pasen special

Zondag 21 april en maandag 22 april (2019) is het Pasen. Om er een leuk feest van te maken is het zaak de spulletjes op tijd bij elkaar te sprokkelen. Daarom in deze Pasen special een leuke shopspecial en breng ik met veel liefde nog een paar eerdere blogs onder de aandacht. Lees daarom gezellig mee..

Knutselen voor de Paasbrunch

Over een kleine maand is het Pasen en dat is voor veel mensen een reden om gezellig samen met familie te eten. Een Paasbrunch is dan een leuk alternatief en we laten zien hoe je op een goedkope manier je tafel gezellig aan kunt kleden zonder dat er een flink prijskaartje aanhangt. Hierbij hebben we gedacht aan mensen met kinderen, mensen zonder kinderen in de familie of eventueel met oudere kinderen. Vandaar dat we een kindertafel bespreken en een tafel voor volwassenen.

Wat serveer je met Pasen?

Als je zoveel tijd en moeite hebt gestoken in een mooie aankleding, dan wil je ook iets bijzonders serveren. Wat dacht je van een heerlijk stuk Paasbrood van het Vlaamsch Broodhuys. Met uiteraard gekleurde eieren en verse jus d’orange.

Pasen special

Verkoopinformatie Pasen special:

Set van 6 eivormers – maak een kunstwerk van een hardgekookt ei – € 4,95 | coolgift.com
Versier de Paastakken met deze set van 12 zwart/witte paaseieren – € 9,95 | zwartwitshop.nl
Versier de Paastakken met diverse soorten gelukspoppetjes – vanaf € 0,30 | gelukspoppetjes.eu
Peper & Zout stel in de vorm van een konijn – € 8,95 | zwartwitshop.nl
Sterling zilveren kinderoorbellen met kuikentjes en kristal – € 9,90 | kayasieraden.nl
Houten eierdop met porseleinen lepel – € 12,95 | duizendhout.nl
Paasboom met flexibele takken voor het ophangen van versiering – € 27,99 | zwartwitshop.nl
Microwave Boiley – kook je eitje in de magnetron – € 6,95 | coolgift.com
Papieren bekers voor een feestelijk Paasontbijt – € 3,95 | hieppp.nl
Papieren bordjes voor een feestelijk Paasontbijt – € 3,95 | hieppp.nl

Lees ook:

#blog inclusief persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Wat een leuke blog, ik vind de Pasen een van de leukste feetdagen. Gezellig kleurtjes, momenten en het is lente

  • Leuke blog, de andere oudere blogs over pasen ook terug gelezen. Zeker nu alles weer in de winkel ligt krijg je hier echt zin in. Vandaag al een knutselpakketje met thema pasen gekocht voor mijn nichtje en neefje.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics