Wij van Thuisleven ontvangen toch aardig wat spulletjes om te testen. Soms zijn we er echt een hele lange periode heel erg blij mee en soms verdwijnt het ook gewoon ergens in een hoekje. Dat kan zijn omdat er geen interesse meer is, maar soms valt het product ook meer tegen dan anders. En vandaag maak ik een lijstje van de producten die ik echt HOT vind en dingen die ik NOT vind. En natuurlijk ook even een korte persoonlijke uitleg erbij.

HOT.

 1. KeepCup het product ziet er handig uit en dat is het ook. Zeker als je een baan hebt in de thuiszorg of waarbij je veel onderweg bent is het gewoon hartstikke handig om zo’n beker met je mee te nemen. Mijn clienten verzorgen namelijk graag drinken, maar aangezien ik weet dat het niet overal even schoon is vind ik het heel prettig om mijn drinken uit een eigen beker te kunnen drinken. Sindsdien zit hij standaard in mijn tas. Dankzij deksel is hij goed af te sluiten en lekt het niet.
 2. Met het Balvi tijdschriftenrek zijn de losse papieren die overal in huis rond slingeren verleden tijd. Ik had eerst verwacht dat hier de tijdschriften netjes in zouden kunnen staan. Echter met de hoeveelheid tijdschriften die wij hebben is er nu een grote mand waar ze allemaal in liggen en zo is het tijdschriftenrek dus een ideale uitkomst voor alle losse papieren die binnen komen. Bovendien hebben we al vele complimenten gekregen over de eye-catcher.
 3. Organiseer je een feestje en heb je geen zin in het voorwerk van koken, boodschappen doen en alles af wassen achteraf dan is bestelling plaatsen bij de Buffetten Boer een echte topper.
 4. Winkels zijn steeds zuiniger als het gaat om het sparen van een boodschappen pakket. Erg jammer want het merendeel van de acties kan ik niks. Juist daarom ben ik blij met o.a. de Monsterdoos, Happy Box en Healthbox. Voor een laag bedrag krijg je zo een volle doos met allerlei producten.
 5. Met de shampoo en conditioner van Dermaheal™ heb ik geen jeuk meer op mijn hoofd gehad en een mooie glanzende haarbos er voor terug gekregen. Het product gaat erg lang mee, je hebt er namelijk maar weinig van nodig, en doet wat het belooft.

NOT.

 1. Kweek zelf basilicum, peterselie, bieslook en pepermunt met de Esschert Design Kweekset. Het klinkt heel leuk, leerzaam en gezond en dat is het ook allemaal. Alleen leven kruiden dus absoluut niet lang bij mij. Het is geen kwestie van een slecht product alleen heb ik de groene vingers er niet voor.

 2. Blooow – air purifier x design. Ik had verwacht dat het meer uit de lucht zou halen maar dat valt toch iets tegen.
 3. Dyson V8. Van een stofzuiger verwacht ik toch wel het hele huis schoon te kunnen maken. Dat is in de 20 minut
  en op krachtige stand echt niet te redden in een gezin met 4 kinderen. Maar als kruimelzuiger waarbij je niet door de knieën hoeft en als stofzuiger om even snel tussendoor een mooie snelle beurt te geven aan de vloer is hij ideaal.
 4. Kom je moeilijk in slaap en wil je de Dodow eens uittesten? Leen hem dan eerst om te kijken of het wel echt past bij je. In het begin moest ik erg wennen aan het apparaatje, daarna leek het goed te gaan tot ik de laatste tijd alleen maar nare nachten heb gehad. Afgelopen week daarom de Dodow eens uitgelaten en mijn nachtrust is weer zoals het hoort. Ouderwets een boek lezen voor het slapen gaan, geen spannend boek, is toch echt de beste (en leerzaamste) remedie.
 5. Al eens iets gekocht met een specifiek doel en het uiteindelijk nooit daarvoor gebruikt? Dan kan ik je de hand schudden. Fred Dusty Bunny is namelijk zo leuk om te bewonderen dat we hem geheel niet gebruiken waar hij voor bedoeld is. Wie weet dat hij een keer degradeert tot schoonmaker zodra we hem zat zijn…

Binnenkort zal ik een soortgelijk lijstje maken maar dan vanuit het oogpunt van mijn kinderen…

Heb jij het afgelopen jaar iets gekocht waar je echt helemaal blij mee bent en iets waar je niet naar om kijkt.

Geverifieerd door ExactMetrics