haarverzorging
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > Dermaheal™ haarverzorging voor alle soorten haarproblemen

Dermaheal™ haarverzorging voor alle soorten haarproblemen

De een heeft er veel last van, de ander een enkele keer. De problemen kunnen erg variërend zijn. Zo kampen sommige mensen met het grote vetgehalte, sommige over hoe dun het wel niet is en weer andere hebben problemen dat het snel afbreekt. Niet meteen aan het aller ergste denken want ik heb het namelijk over haarproblemen!

Van Pro Haarzorg ontving ik een haarverzorging pakket met daarin een Dermaheal™ conditioner, shampoo en serum om eens uit te testen. Wat mij vooral op valt zijn de mooie strakke verpakkingen, die een toch wel luxe uitstraling hebben. Vol enthousiasme begin ik dan ook de verpakkingen te lezen en ga ik de ochtend erna meteen aan de slag. Mijn haren worden netjes nat gemaakt (niet te warm en niet te koud). Vervolgens neem ik via het pompsysteem (erg handig, want zo pak je niet te veel) een dotje shampoo en begin mijn haren te wassen, met masserende bewegingen. Dat laatste is vooral een gewoonte geworden. Daarna was ik de shampoo uit en herhaal het nogmaals, de tweede keer schuimt het aanzienlijk meer. Vervolgens breng ik de conditioner in en masseer dit een aantal minuten lang in. Heerlijk!
Ook dit was ik er na een aantal minuten uit.

Wat merk ik van de haarverzorging?

Vervolgens droog ik mijn haren af met een handdoek en de rest laat ik drogen door de lucht, zoals gebruikelijk.
Na een tijdje zijn de haren klam en kam ik er eens voorzichtig door heen. Daarna laat ik het verder drogen. Het valt mij op dat de haren gelijk rustiger ogen (niet zo springen). In de avond breng ik de serum aan zoals op de verpakking staat en laat dit in de nacht zijn werk doen.

Ik merk wel degelijk dat mijn haren er gezonder uit zien en kreeg, grappig genoeg, ook meer reacties op mijn haren. Vragen als “hoe heb je het gestyled?”, “ben je naar de kapper geweest?” en “wat gebruik jij voor shampoo?” heb ik toch al met regelmaat gekregen. Ik ben dan ook heel erg tevreden met het resultaat.

Gebruiksaanwijzing:

Dermaheal™ shampoo

Was uw haar minimaal 3 tot 4 keer per week met de Dermaheal™ shampoo. Na het wassen altijd de Dermaheal™ conditioner aanbrengen om schilfering van de hoofdhuid te voorkomen. De conditioner 2 tot 4 minuten stevig in masseren. Daarna uitspoelen en het haar op de gewenste manier drogen.

Verder elke avond voor het slapen gaan 1 tot 2 pipetten van het serum op de hoofdhuid aanbrengen en in masseren. Het is geen probleem om het haar elke ochtend te wassen.

Informatie

Dermaheal™ Shampoo €  38,00/250 ml.
Dermaheal™ Conditioner €  48,00/150 ml.
Dermaheal™ Haargroeiserum €  78,00/50 ml.

Lees ook:

Welke haarverzorging gebruik jij?

*Voor het schrijven van deze review ontvingen wij een review-exemplaar*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Het klinkt heerlijk maar helaas niet voor mijn budget. Zeker niet als je het 3 a 4 keer in de week gebruikt. Aan de andere kant is het wel heel leuk dat je zoveel complimenten kreeg. Daar groei je ook weer even van

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics