Selecteer een pagina

Mijn hair styler viel van ellende uit elkaar, tijd voor een nieuwe. Omdat we toch naar de Philips Myshop gingen heb ik daar de Essential Care Airstyler gekocht. In de Myshop lagen nog heel veel andere haar stylers, maar omdat het mij ging om drogen en glad maken heb ik voor deze gekozen. Krullen willen er bij mij toch niet in. Al zien de Philips apparaten er wel kwalitatief goed uit om dat voor elkaar te krijgen.

Drogen en stylen tegelijk

De Philips Airstyler komt met vier hulpstukken. Een platte haarborstel voor het drogen en gladmaken van stijlhaar. Een krulborstel 38mm voor golven of glad haar, een intrekbare borstelpen voor een echte krul. En als laatste een mondstuk voor het “gewoon” droog blazen van je haar. Met de Airstyler heb je meer verzorging door ionenconditioner dat zorgt voor glanzend, pluisvrij haar.
De ionenconditioner zorgt dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

Wanneer gebruiken wij de Airstyler

Na de zwemles, die vrij laat ’s avonds is, is het haar van mijn dochter nog vaak nat. En als ik haar laat slapen met nat haar dan kom ik er de volgende ochtend met geen mogelijkheid meer doorheen. Ook na het douchen blijft haar mooie haar lang nat. De oude borstel werd vaak te heet en die wilde ze niet gebruiken, maar deze borstel wordt veel minder warm. We gebruiken voor ons steile haar de platte borstel.
Als ze gezwommen heeft doucht ze daarna op het zwembad en wast ze meteen haar haar. Thuis na het douchen heeft ze er ook anti klit crème in gehad. We proberen de airstyler dus op wel geconditioned en ongeconditioned haar uit. Met de platte borstel kom ik in beide gevallen goed door haar haar heen. Ook mijn eigen haar wordt gedroogd en gestyled en de borstel voelt warm maar niet heet. Hij heeft ook een koude stand, maar daar wordt ons haar zo langzaam droog van. De andere twee standen zijn perfect. Eerst in de hoogste stand het meeste water verdampen en dan afstylen met de iets koelere stand. Wil ik snel droog haar dan pak ik het mondstuk. Wil ik volume in mijn haar dan pak ik de borstel en als mijn dochter een slag onderin haar haar wil pak ik de borstel met intrekbare haarpinnen.

Nog nooit zo makkelijk gestyled

Ons haar is inderdaad niet pluizig en kam ik met een gewone borstel dan hoor ik het knetteren. Maar met de Philips Airstyler kan ik ook door mijn haar zonder dat het knettert. Nu is mijn haar en dat van mijn dochter al zo steil als wat, ik heb wel een mooie gladde look door de Airstyler. Ik blij mijn dochter blij, deze Airstyler gaat de deur niet meer uit.
Lees ook Krullen en bijbehorende spullen

#Hoe stylen jullie je steile haar of krullenbos?#

Geverifieerd door ExactMetrics