Thuisleven.com
Zodra de "paashaas" is geweest is het tijd voor eieren
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Pasen > Zodra de “paashaas” is geweest is het tijd voor eieren!

Zodra de “paashaas” is geweest is het tijd voor eieren!

Het is weer bijna tijd voor Pasen! Een periode die we net zo gezellig uit stallen zoals we dit doen bij kerstmis. In de afgelopen jaren hebben de kinderen namelijk een flink aantal knutselwerkjes op school gemaakt in dit thema. Zo is er een reuze ei gemaakt van papier-maché, van washandjes zijn kuikentjes gemaakt en van klei zijn er ware paasfiguren gemaakt. Te zonde natuurlijk om ze weg te gooien, daarom bewaren we ze netjes in twee dozen op zolder en halen we ze één keer per jaar naar beneden. Echter voor het huis paasbest wordt gemaakt, wordt het huis natuurlijk wel even grondig schoon gemaakt. En hoe kan dat nou stijlvoller met dit leuke paaskonijn of andere paascadeaus van Ditverzinjeniet.nl?

Fred Dust Bunny

Fred vind het heerlijk om op alle plekken in huis te komen. Natuurlijk begin ik altijd met de beeldschermen van o.a. de televisie, tablet, laptop enzovoorts. Daarna veeg ik over de houten meubels en de meubels die niet zo goed tegen vocht kunnen. Als laatste maak ik een sopje en maak ik Fred nat zodat deze daarna over alle andere plekken in huis kan hoppen om het schoon achter te laten. Helaas moet ik Fred wel continu blijven aansturen, want uit zichzelf is hij maar erg lui (ontwikkelpuntje)! Omdat Fred Dust Bunny is gemaakt van polyestor microvezel is hij dus veelzijdig. Ben je helemaal door je woning gehopt, dan kun je Fred in bad stoppen (lees: door de wasmachine of op de handwas). Zo blijft hij lekker fris en fruitig en je huis ook!

Tijd om te versieren

Eenmaal het huis schoon kan ik eindelijk weer die creaties van de kinderen te voorschijn halen. Elke creatie krijgt zijn eigen plek en ik probeer het ook altijd weer net iets anders te doen dan het jaar ervoor. Bovendien komen er ook altijd weer wat dingetjes bij en die krijgen natuurlijk een ere plek.

Zodra de "paashaas" is geweest is het tijd voor eieren

Pasen

En dan komen de Paasdagen zelf nog aan bod. Elke keer met het boodschappen doen haalde ik al stiekem wat leuke en lekkere dingen in huis die dan met eerste Paasdag verstopt worden in de tuin, of bij slecht weer in huis. Maar wat voor mij echt niet mag ontbreken is een luxueus Paasontbijt met natuurlijk een EI!
En wat is er nou lekkerder dan een ei met wat zout (en/of peper)?

Lees ook:

Nog meer leuke paasinspiratie- en paascadeaus vind je op de website van Ditverzinjeniet.nl

* Voor dit artikel ontvingen we een review exemplaar *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics