Thuisleven.com
Vakantie- activiteit met LIDL W5
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > LIDL W5 zorgt voor vakantiepret en huishoudelijke humor in een!

LIDL W5 zorgt voor vakantiepret en huishoudelijke humor in een!

Een gekscherende titel over W5, maar het berust op waarheid. Met de vakantie voor de deur bedenk ik op de laatste lange schooldag wat we nu weer eens gaan doen. De vakantietijd zou vol moeten zitten met leuke activiteiten maar het huishouden vindt ook zijn doorgang. Als ik vandaag eens stof en stofzuig, dan kunnen de meisjes op de eerste vakantiedag ‘vlekken poetsen’ i.p.v. dweilen. Tegelijkertijd was ik dan de gymkleding, luizenzakken, rugzakken en andere ‘school was’.

Waspoeder

Wij volgen met enige regelmaat consumentenprogramma’s als Kassa op televisie. We kijken reikhalzend uit naar de uitkomst van allerlei testen. Het is ons niet ontgaan dat LIDL W5 hoog scoort. Wanneer de wasmachine-monteur ons bij vetluis adviseert om over te stappen op waspoeder i.p.v. vloeibaar wasmiddel, voor het behoud van de machine, is de keuze snel gemaakt: Formil wordt het.

W5 vaatwastabletten en vochtige schoonmaakdoekjes

Voor de vaatwasmachine gebruiken we dagelijks W5 vaatwastabletten naar alle tevredenheid. Ook deze komt goed uit de test als beste koop. Het is weer eens tijd om de (vaat)wasmiddelen bij LIDL aan te vullen en ik neem de W5 vochtige schoonmaakdoekjes eens mee. Ze ruiken naar citroen. De W5 schoonmaakdoekjes worden thuis met gejuich ontvangen: “Mama, mag ik, mag ik, mag ik?!” Vol enthousiasme worden alle deurklinken en handgrepen gereinigd. “Mama, mogen we vlekken poetsen?”, “Welke vlekken?”, “Die daar op de vloer!”. Ik heb ze nog nooit zo hard zien rennen door ons huis en wat ben ik blij dat we geen vloerbedekking hebben maar laminaat. “Kijk eens wat een grote vlek, kijk eens wat een vieze doek” Het houdt niet op.

Speelafspraak

Groot is mijn verbazing als een paar weken later de kleuter zich verveelt met haar vriendinnetje tijdens een speelafspraak en vraagt of ze vlekken mogen poetsen? Wat zullen die ouders gedacht hebben, toen het klasgenootje dat thuisgekomen vertelde?

Lees ook:

Wat gaan jullie doen in de vakantie op schoonmaakgebied?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Hier thuis ook een gezellige boel als de jongste helpt met schoonmaken. Hij is nu drie en zegt mij wel wat ik fout doe als ik iets poets. De vochtige doekjes zijn daar onmisbaar bij.

  • Ga, zo grappig! Mijn dochtertje houdt ook van poetsen en afwassen ze is wel nog maar 2,5 dus meestal heb ik achteraf wat week om het gepoets weer op te ruimen maar samen het huishouden doen vind ik echt gezellig.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics